Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Briljante accessoire van SoundSmith voor VPI JWM-toonarm

Briljante accessoire van SoundSmith voor VPI  JWM-toonarm. De bekende (en zeer goede) JWM-toonarm van VPI is van het zogeheten unipivot type, hetgeen betekent dat de arm slechts op één punt scharniert. De instelling van zowel naaldkracht als azimuth (“scheefstand”) geschiedt door middel van verschuiven van het contragewicht. Het valt daarom nog niet mee beide parameters tegelijk te optimaliseren. Zeker niet als je dat al luisterend wilt doen, want je moet dan steeds het contragewicht losschroeven met het risico dat beide instellingen verlopen.

SoundSmith heeft hiervoor nu een even briljante als simpele oplossing op de markt gebracht: een halfopen ring die precies om het contragewicht past en die een traploze instelling van naaldkracht en azimuth mogelijk maakt. Een schaalverdeling dient daarbij als referentie. De ring weegt 11 gram, dus een licht element moet eventueel wel worden verzwaard om evenwicht te kunnen blijven maken.

Medewerker Mike van VPI customerservice laat desgevraagd weten: “I actually use it on my own Classic and it is really a great accessory.” Nou, dan hoor je het eens van een ander.

Deze accessoire wordt voluit aangeduid als “Soundsmith Counter Intuitive VPI Tracking Azimuth Adjustment”; ach ja, als het maar een naam heeft. Importeur Music2 heeft de winkelprijs vastgesteld op 50 euro en Sense of Music te Leiden heeft ze in voorraad.

Meer informatie:

www.music2.nl
www.senseofmusic.nl

John van Polen