Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

The MusicMask Review Een geniale vondst of geldklopperij Door Ron Claassen

The MusicMask. Enige tijd geleden ben ik in contact gekomen met Corly Bedacht. Ondernemer uit Amsterdam met als uitgebracht product de “MusicMask“. Een heel typisch product, reeds bij vele audio liefhebbers bekend, maar toch ook vaak een onderwerp tot discussie. Waar hebben we het dan over? Heel simpel gezegd, de MusikMask is een masker in de vorm van een bril. Het doel is om je visuele vermogen, je ogen, totaal te verblinden en er voor te zorgen dat je helemaal niets meer kan waarnemen. Tenminste niet met je ogen dus. Je luister-vermogens blijven onaangetast.

Wat zit hier achter
 
Bron: Hifi.nl
Je luistert naar muziek, dat kan in een hifizaak maar ook bij je thuis, naar je eigen installatie. Je kent het vast nog wel van vroeger. Je zit laat op de avond in je kamer, lichten uit, al dan niet genietend met een drankje, lekker in een stoel en met de muziek op een meestal luide toon. Wat ervaar je dan? De muziek komt veel meer intens binnen, in klank en detail, het klinkt als nooit te voren, met meer emotie. Het blijft ook dan veel meer in je gedachten zitten, je hebt immers geen verstoringen. Dat de ervaring veel intensiever is met het masker op is heel goed te verklaren. Heel veel mensen zijn verleerd om echt te kunnen luisteren. Ze luisteren natuurlijk wel maar de binnenkomende gevoelens en ervaringen worden voortdurend onderbroken met wat er visueel binnen komt. Dat geeft erg veel verstoringen. Door uitschakeling van het visuele kan je beter het andere, het luisteren, bevorderen. Hoe minder licht je binnenkrijgt, hoe minder je ziet, hoe meer je andere ervaringen het overnemen en hoe groter de concentratie. Dus men ervaart een verbetering in het geluid omdat men zich beter kan concentreren. Met de MusicMask is het mogelijk om je ogen open te houden en toch, in een verlichte omgeving, in het donker te zitten. Dat geeft bij sommige mensen nog iets meer ontspanning omdat je de ogen niet dicht hoeft te houden.

Commercieel
Het is ontzettend knap gevonden om hiervan gebruik te maken en hiervoor een product te bedenken dat niet alleen zorgt voor een beter luisterend vermogen maar ook nog eens heel betaalbaar blijft. Dus voor het grote publiek blijft het in prijs toegankelijk. Voor € 32,95 en $ 44,95 wereldwijd, komt het per post naar je toe en kan je het zelf uitproberen. Ideaal voor mensen in een (ver)lichte omgeving waar ook anderen leven (lezen, tv kijken, spelletjes spelen) en je toch, eventueel met een mooie hoofdtelefoon, ongestoord echt van muziek kan genieten dat vol en intens bij je binnenkomt. Je zit midden tussen de musici en instrumenten in.
 
Bekijk het ook eens op Vimeo
MyMusicMask video van het evenement waar de hifi pers de bril hebben gemonteerd en hun commentaar geven
 
 
Conclusie
Voor mij een hele moeilijke. Is het zo, zoals andere audio schrijvers aangeven, “de muziek is nu zoveel beter, de hele installatie til je naar een ander (hoger) niveau”, “het werkt op elke installatie, ongeacht de prijs”, “het beeld lijkt breder en dieper te worden, alsof je in de opnameruimte aanwezig bent”? Nee, voor mij niet! Het is allemaal illusie maar wel knap gevonden en voor velen een openbaring. Je hoort het wel maar het is in werkelijkheid niet zo. Je fopt als het ware je persoonlijke ervaring.
Het is wel een meer dan geniale vondst. Om je op deze wijze zo doeltreffend op je eigen (vergeten?) ervaringen te wijzen.
Ik heb lang naar de juiste woorden en verklaring gezocht en uiteindelijk is me dit gelukt. Ik hoop alleen dat het ook op de juiste manier geïnterpreteerd zal worden.
Bekijk en ervaar het zoals het is, dan zal je kunnen genieten van je nieuwe persoonlijke belevenissen. Bevalt het product je toch niet? Binnen 10 dagen na ontvangst bestaat de “niet goed geld terug” garantie, voor de volle 100% je investering retour.
 
Interesse?  Per email:

www.mymusicmask.com/nl/home.html