Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
 
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
September 2013

Velodyne luistershow bij Klinkt Beter op zaterdag 28 september 2013

Velodyne luistershow bij Klinkt Beter op zaterdag 28 september. Net na de X-FI show kondigde Velodyne aan dat alle subwoofers vanaf heden terug per direct uit voorraad leverbaar zijn. Omdat Klinkt Beter al jaren gespecialiseerd is in subwoofers en de ideale opstelling en bijhorende inregeling, organiseert de speciaalzaak een subwoofernamiddag in zowel stereo als home-cinema opstellingen.
Lees verder
 

De nieuwe Beats Studio sept 2013

DE NIEUWE BEATS STUDIO: een icoon geremasterd.
‘s Werelds meest beroemde hoofdtelefoon is helemaal opnieuw ontworpen en vormgegeven. De nieuwe Beats Studio® is lichter, sexyer, sterker en comfortabeler, met een nog nauwkeuriger geluid, Adaptive Noise Canceling, een oplaadbare accu met een speelduur tot 20 uur en Remote Talk™. Deze hoofdtelefoon biedt je alle energie en opwinding die je van Beats mag verwachten, plus een krachtig en opnieuw ontworpen geluid.
Lees verder
 

Luistershow Gydotron Audio 28 september 2003 van 13h tot 21h

Luistershow Gydotron Audio. Na 5 jaar is Gydotron Audio de vorige locatie ontgroeid en we verwelkomen u op onze nieuwe locatie met een reeks luistershows. De Magico S1 is de kleinste uit de Magico familie. Je kan vertellen dat de behuizing monoque en uit aluminium is. Zoals de andere modellen van Magico beschikt deze speaker ook over een Nanotech driver aangevuld met een Beryllium tweeter. Maar dat alles zegt niets over het geluid. Deze speaker is, volgens ons, voor een connaisseur. In de opname studio tracht men de magie te “vangen” en later wil je graag dat deze magie piekfijn aan u over gedragen wordt in uw luisterkamer. Magico doet dit, volgens ons, op een voortreffelijke wijze!
Lees verder
 

Van de Leur Audio vind nieuwe distributeur in het Verenigd Koninkrijk sept 2013

Van de Leur Audio vind nieuwe distributeur in het Verenigd Koninkrijk; G-Point Audio gaat producten distribueren. Titel: ‘Van de Leur Audio vanaf nu verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk.’ We stonden maar klein en bescheiden op de laatste High-End München, maar ontvingen desondanks een hele lading positieve reacties. Een van deze reacties heeft nu geleid tot een verse distributeur in het Verenigd Koninkrijk: G-Point Audio.

Lees verder
 

Polk Audio kondigt nieuwe TSx-Serie Home Theater Luidsprekers aan sept 2013

Polk Audio kondigt nieuwe TSx-Serie Home Theater Luidsprekers aan: For the Love of Music! Polk Audio® The Speaker Specialists®, introduceerde begin 2008 haar high-performance, high-value TSi luidsprekerlijn. Vijf jaar later, brengt Polk deze opnieuw uit maar is deze populaire lijn volledig opnieuw ontworpen. Een nieuwe behuizing, verbeterde basweergave, een nog groter dynamisch bereik, verbeterde beeldvorming, grotere detaillering, superieur rendement – en een nieuwe naam.
Lees verder
 

Peachtree voor en eindversterker bij Intosurround sept 2013

Intosurround Flight forum 3542 5657 DW Eindhoven mail:

 

Luistershow Gydotron Audio 21 sept 2013

Luistershow Gydotron Audio 21 sept 2013. Na 5 jaar is Gydotron Audio de vorige locatie ontgroeid en we verwelkomen u op onze nieuwe locatie met een reeks luistershows gedurende 4 weken Op 21 september van 13h tot 21h stellen we U graag volgende set voor:
Norma Audio CDP cd-speler
Norma Audio IPA 140 geïntegreerde versterker
Diapason Adamantes III 25th

 

Lees verder
 

Verhuizing en heropening van Tune Inn 28 sept 2013

Verhuizing en heropening van Tune Inn. Tibor Mazurel zit inmiddels 31 jaar in het vak, en de Hifi winkel is alweer 16 jaar een begrip in Alkmaar. Na een korte overbruggingsperiode van 3 maanden heeft de zaak een upgrade op een nieuwe locatie ondergaan. De winkel aan de Ridderstraat was te beperkt om hedendaagse apparatuur te demonstreren. De nieuwe locatie  op de Laat nummer 29A  heeft er nu ook een aparte luisterruimte bij.
Lees verder
 

X-fi Audioshow in Veldhoven Foto impressie door Jos Schols

Foto impressie van mijn bezoek aan de X-fi audioshow 2013 in Veldhoven door Jos Schols.  Gezien vanuit het oog van de bezoeker....Na de succesvolle editie van vorig jaar, waren de verwachtingen hooggespannen. Wat maakt de X-fi zo bijzonder ? Volgens mij de aanwezigheid van de vele Nederlandse en Belgische dealers, distributeurs en fabrikanten. Dat maakt het bezoek tot een bijzondere ervaring; laagdrempelig, bescheiden toegangsprijs, geen taalproblemen als je informatie wilt vragen; uniek in de regio. Ja, de liefhebbers van mooi geluid weten de weg naar de ‘Kongingshof’ in Veldhoven goed te vinden; ook dit jaar weer gezellig druk en je komt werkelijk altijd wel bekenden tegen, met dezelfde ‘afwijking’ !
Lees verder
 

Aria Musicserver Primeur bij Streaming4Home sept 2013

Aria Musicserver Primeur bij Streaming4Home! Zaterdag 21 en 28 september en zaterdag 5 oktober van 13:00 - 16:00u De Aria musicserver, een ontwerp van Digibit, is verkrijgbaar bij Streaming4Home in Kamerik. Ontwikkeld door- en voor muziekliefhebbers en Audiofielen, de Aria Musicserver is een compromisloze High-End Musicserver. Drijvende motor achter deze compromisloze musicserver is de firma Digibit. Zij hebben al jarenlange ervaring met het ontwikkelen van software en het bouwen van musicservers.
Lees verder
 

Dirac kondigt nieuwe versie aan van geprezen ruimte correctie software -Homestudio- sept 2013

Dirac kondigt nieuwe versie aan van geprezen ruimte correctie software. Uppsala, Sweden – 10 september, 2013  Het Zweedse Dirac Research, heeft vandaag een nieuwe versie van hun geprezen ruimte correctie software, de Dirac Live Room Correction Suite, aangekondigd. De nieuwe stereo versie is gebaseerd op dezelfde state-of-art technologie als de originele meerkanaals versie, met als belangrijkste verschil dat deze beperkt is tot twee-kanaals weergave. De software kenmerkt zich door volledig mixed-phase impuls- en frequentie respons optimalisatie, ontstaan uit meer dan een decennia van onderzoek en ontwikkeling.
Lees verder
 

Beter Beeld & Geluid presenteert The Doors op 3 oktober vanaf 1900 uur Linn Lounge

Beter Beeld & Geluid presenteert The Doors tijdens 'Linn Lounge presents…'  Beter Beeld & Geluid zal in de vestiging in Hilversum op 3 oktober vanaf 19:00 uur 'Linn Lounge presents… The Doors' organiseren. Tijdens een gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes wordt de muziek beluisterd van deze band en hoort u over diens historie en ontwikkeling. Eerder organiseerden wij al succesvolle avonden met Mumford and Sons, Mark Knopfler en R.E.M.
Lees verder
 

Hay-End Audio Open dagen op 26 en 27 oktober 2013

Hay-End Audio Open dagen op 26 en 27 oktober 2013 van 11.00 tot 17.00 uur. Heeft u alles al gehoord? Kom dan écht muziek genieten op de open dagen van Hay-End Audio: een weekend waarin alle ruimte is voor muziek en techniek en waar een ieder met elkaar gezellig  over muziek en audio praat. U luistert in een normale huiskamer bij een kopje koffie of een glaasje frisdrank.
Lees verder
 

Solosound Corner Woofers op de X-Fi audio beurs sept 2013

Met trots presenteert Solosound de ‘no compromise’ Corner Woofers op de X-Fi High End show;  Deze woofers zijn speciaal ontwikkeld voor plaatsing in de hoeken van de luisterruimte. Het rendement wordt door deze plaatsing gunstig beïnvloed door de hoornwerking van de muren waardoor er niet veel vermogen van de versterker nodig is om overtuigend laag tot 14 Hertz !(-3 dB)weer te geven. Bijkomend voordeel is dat de vervorming veel lager is dan met actieve subwoofers die juist veel vermogen nodig hebben om laag weer te geven.
Lees verder
 

Sony komt met nieuwe High Resolution audio spelers HAP-Z1ES - HAPS1B - UDA-1B sept 2013

Sony maakt weer echte HiFi ...binnenkort op de planken de Nieuwe High End line van Sony bestaande uit de HAP-Z1ES high-resolution audio speler, HAPS1/B high-resolution audio speler systeem en de UDA-1/B high-resolution USB DAC. Het vlaggeschip HAP/Z1 welke weer met trots de `ES` benaming mag dragen heeft een 1 terrabyte harde schijf aan boord, ondersteund een grote hoeveelheid high/resolution formats inclusief het belangrijke DSD. Andere formats zijn o.a DSD (DSF,DSDIFF), PCM (44.1/48/88.2/96/176.4/192kHz-16-/24-/32-bit), DSD (2.8/5.6MHz), WAV, AIFF, FLAC, ALAC, ATRAC Advanced Lossless, ATRAC, MP3, AAC and WMA.
Lees verder
 

Cambridge Audio SX Speakers sept 2013

Cambridge Audio SX Speakers SX-50 €199* p. paar / SX-60 € 299* p.paar / SX-120 € 299* adviesverkoopprijs. www.cambridge-audio.com Cambridge Audio is geen beginneling als het gaat om luidsprekers. De ‘’budget’’ S30 is waarschijnlijk het best verkopende product dat ooit door Cambridge Audio op de markt is gezet.  Maar… ze zijn nu echt van plan veel lawaai te maken (stof te doen opwaaien) met de nieuwe SX-serie. Daarmee wil Cambridge Audio een audiofiel geluid op de markt zetten tegen een onverslaanbare lage prijs.
Lees verder
 

iEar A-V 6-daagse 10 11 en 12 17 18 en 19 oktober 2013

iEar A-V 6-daagse 10 11 en 12  17 18 en 19 oktober 2013 zes dagen het mooiste op het gebied van High-end Audio, Home Theatre en Streaming audio. Aanmelden voor luistersessies en workshops op de website: http://www.iear.nl/nieuws/aanmelden_iear_av-zesdaagse.html  iEar’ organiseert een spetterende show geheel in het teken van de mooiste beeld en geluid installaties; top Home Entertainment. Met medewerking van GP Acoustics (KEF & Hegel), Smart Audio (Focal & Peachtree), Latham Audio (Naim), New Transtec (McIntosh & Quad), AVA (Kaleidescape & Runco) en Rivasono (acoustische kameroplossingen).
Lees verder
 

X-Fi 2013 nieuws Sonority Audio - ADAM Audio - Soundaware mediaspelers

Sonority Audio komt met een audioprimeur van ADAM Audio, officieel nog niet leverbaar maar nu al te zien op de X-Fi show: de ADAM audio TENSOR Alpha MK2. Vorig jaar verbaasde Sonority Audio alle bezoekers door een grote kamer met muziek te vullen met de kleine ADAM Artist 5, zónder subwoofer. Nu is zijn grote broer aan de beurt.

Lees verder
 

PIONEER SLIM LINE AV-RECEIVERS VSX-S310-K VSX-S510-S sept 2013

NIEUWE PIONEER SLIM LINE AV-RECEIVERS VSX-S310-K  VSX-S510-S: COMPACT, KRACHTIG EN BOORDEVOL FUNCTIES
 
Pioneer VSX-S310-K
Op zoek naar elegante homecinemacomponenten die erg sterk presteren en superveelzijdig zijn?
Dan is er goed nieuws! Pioneer lanceert namelijk twee nieuwe slim line AV-receivers. Naar het voorbeeld van hun grotere broers beschikken de nieuwe 6.2-kanaals VSX S510 en 5.2-kanaals VSX S310 over talrijke functies en leveren ze de hoogwaardige geluids- en beeldkwaliteit waarvoor de AV-receivers van Pioneer nu eenmaal bekendstaan. De nieuwe modellen zijn uitgerust met een Klasse D-versterker, 4K Ultra HD Pass Through en kunnen via de USB-ingang vooraan worden aangesloten op een iPod, iPhone of USB-station. De VSX-S510 met een netwerkverbinding - voor o.a. toegang tot Spotify Connect - is de ideale compagnon van de iPad en iPad mini, en is te bedienen via de ControlApp van Pioneer. Een greep uit zijn functies: AirPlay, DLNA 1.5, vTuner-internetradio, MHL en weergave van FLAC, AIFF & ALAC (inclusief gapless playback).
Lees verder
 

Akiko Audio Tuning Stick verdiend 6Moons Award sept 2013

Beste vrienden van Akiko Audio, Gisteren werden we totaal verrast door het bericht dat 6Moons (zeer bekende, wereldwijd gelezen audio-website) naar aanleiding van het review over de nieuwe 'Tuning Stick's' heeft besloten, ons een 6Moons Award toe te kennen, in de rubriek audio accessoires !    Deze toekenning en bijbehorende publicatie op de website, heeft er toe geleid, dat ik mij ernstig zorgen maak....over de "gezondheid" :-) van Sander !  Vannacht kwamen er met regelmaat bestellingen binnen; Denemarken, China, USA, Australië, zodat zoonlief geen oog heeft dichtgedaan en vanmorgen enigszins aangeslagen, maar met een opvallend goed humeur, aan de nieuwe dag begon !  Het review is hier te vinden; http://www.6moons.com/audioreviews/akiko/1.html
 
Lees verder
 

Thiel CS 2.7 en 3.7 luidsprekers bij Holland Link sept 2013

Thiel CS 2.7 luidsprekers USA Primeurs bij Holland Link!! Holland Link en Thiel importeur Audiac zijn er trots op de nieuwe Thiel CS 2.7 luidsprekers te presenteren in een ideale lokatie in Zuid-West Nederland. Tot vrijdag 13 september as. kunt u de nieuwe Thiel CS 2.7 (adviesprijs 8.990 euro per paar) bewonderen en beluisteren in de showrooms van Holland Link in Kapelle. En dat niet alleen: in de ene showroom hebben we de grote Thiel CS 3.7 (adviesprijs 15.400 euro per paar) opgesteld en in de tweede luisterruimte de CS 2.7. Dan kunt u pas écht vergelijken....  Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend bezoek. Neem eventueel gerust uw eigen versterker mee, zodat u gelijk kunt vaststellen of het een goede match is. Bel wèl even om een tijdstip af te spreken, dan zorgen wij dat wij alle tijd voor u hebben. Met vriendelijke groet Jan Horstman HOLLAND LINK  www.hollandlink.nl Telefoon 0113-342290
Lees verder
 

De nieuwe website van Van de Leur Audio is online sept 2013

‘Van de Leur Audio lanceert nieuwe website, nieuwe modellen te zien.’ Na enkele maanden van ontwikkeling is de nieuwe website van Van de Leur Audio online. De website bevat de nieuwe huisstijl, heeft een sterk verbeterde user interface en is vooral aantrekkelijker dan ooit. Strak en informatief Het doel van de nieuwe website was om deze op een moderne wijze informatief te maken.
Lees verder
 

Marantz CD 38 omgebouwd naar een Tjoeb 99

Verenas Finetuning  Te Koop : Marantz CD 38 omgebouwd naar een Tjoeb 99   Een kenner weet waar ik het over heb..!!!!  Muntende staat, is van een goede vriend... Bieden vanaf € 300,- klik hier voor info
 

Virtual Reality Music en de collegae van Kemp Electronics en HiHat Audio op de X-Fi Show 2013

Dé verrassing van de California Audio show  als Primeur tijdens X-fi show 2013. De tweede editie van deze X-fi show in De Koningshof staat voor Musical Reality in het teken van   ‘Virtual Reality Music’, pure stereoweergave dus met als bronnen een ‘Music Server’, Red Book CD en uiteraard de analoge Langspeel Plaat. De demonstratieruimte 116, vlak na de entree, delen we, net als in Alkmaar, met de collegae van Kemp Electronics en HiHat Audio. Het ‘mainsystem’ bestaat dan ook uit gezamenlijke componenten.
Lees verder
 

250-serie van Block is de entree in de wereld van verfijnd muziekgenot sept 2013

De 250-serie van Block is de entree in de wereld van verfijnd muziekgenotDe 250-serie van Block is de entree in de wereld van verfijnd muziekgenot! Geheel in lijn met de filosofie van Block pronkt de nieuwe 250 serie met een volledig metalen behuizing. Net zoals de bekende 100-serie, zijn deze nieuwelingen verkrijgbaar in saffier zwart en diamant zilver met aluminium fronten en het Block familiewapen op de topcover. Schakelaars, knoppen en displays zijn visueel zodanig geplaatst dat ze harmoniëren met de andere componenten uit dezelfde serie. Maar ook de afmetingen van het drietal zijn identiek, zodat ze samen een fraai geheel vormen. Voor € 249,-  *  elk, bieden deze componenten een fraai geluid en tal van handige functies. Een dergelijke prijs kwaliteitsverhouding kom je in het aanbod van kwaliteitsaudio niet snel tegen.
Lees verder
 

Concept Design Première Roadshow TingshaAudio 29 sept 2013

Concept Design Première Roadshow TingshaAudio. Op zondagnamiddag 29 september nodigen wij u uit voor een luistersessie.In een charmante houtbouw naast het kanaal te midden van een prachtige natuur is het genieten in een oase van rust.  Doorlopend van 14hoo tot 18hoo luistert U naar M3MkII vloerstaander in een exclusief maatpak.   Deze Concept Design première laat u de nieuwe luxueuze afwerking  zien waar u als trotse bezitter van een TransmissionAudio speaker, nieuw en/of bestaand model, mee kan uitrusten.
Lees verder
 

New Music belgian Hifi Show 5 en 6 oktober 2013

N ew Music Belgian HiFi Show 5 en 6 okt 2013New Music Belgian HiFi Show 2013

Schrijf je hier in om een gratis ticket t.w.v. €5 te ontvangen. Op 5 & 6 oktober 2013 gaat de nieuwste editie van de New Music Belgian Hifi Show in première. Voor de 5de maal op rij kan je kennismaken maar vooral genieten van het nieuwste uit de Hi-Fi, Home cinema en High-end scene. Doice La Hulpe is hiervoor weer de prachtige locatie van dit Benelux event, waarin bezoekers een beursvloer van meer dan 3.500 m2 kunnen betreden. Men kan kennismaken met meer dan 200 merken uit de beeld- en geluidswereld. En wie er een echt verlengd weekend van wil maken, kan een verblijf boeken in het aangename en sfeervolle Dolce Hotel. Wedden dat de vrouwen verleid worden het uitzonderlijke wellness resort?

Lees verder
 

X-fi High-End Audioshow 2013

Hier komen zodra bekend de gegevens van een  X-FI show 2013.   Het gerenommeerde Audio portal Six Moons heeft vorig jaar ook de X-fi Audio show bezocht en er een prachtige reportage over gemaakt;
 
 
 
 
Lees verder