Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Cambridge Audio SX Speakers sept 2013

Cambridge Audio SX Speakers SX-50 €199* p. paar / SX-60 € 299* p.paar / SX-120 € 299* adviesverkoopprijs. www.cambridge-audio.com Cambridge Audio is geen beginneling als het gaat om luidsprekers. De ‘’budget’’ S30 is waarschijnlijk het best verkopende product dat ooit door Cambridge Audio op de markt is gezet.  Maar… ze zijn nu echt van plan veel lawaai te maken (stof te doen opwaaien) met de nieuwe SX-serie. Daarmee wil Cambridge Audio een audiofiel geluid op de markt zetten tegen een onverslaanbare lage prijs.

De luidsprekers zijn volledig opnieuw ontworpen voorzien van speciaal daarvoor gefabriceerde speakerunits, handmatig gesorteerde componenten en nauwgezet beluisterd en afgestemd ter verkrijging van een optimaal geluid. We zijn ervan overtuigd dat de SX serie veel duurdere luidsprekers het nakijken zal geven.

Gedreven door Cambridge Audio’s credo “Sound First” hebben de ontwerpers hun laser-achtige focus uitsluitend gericht op het produceren van goed geluid. Zonder marketing trucs of overbodige materialen. Er is geïnvesteerd in daar waar het effect heeft en zijn ervan overtuigd dat u dit zult kunnen horen.

Geloof ons niet, ga zelf op weg om de nieuwe referentiestandaard voor audiofiele luidsprekers op instapniveau te ontdekken. 

Er dieper op ingaand….

- “Sound First” ontwerpprincipe – Door zich volledig te richten op de eigenschappen die muziek en films goed doen klinken en alle overbodigheden weg te laten konden we luidsprekers op de markt brengen die de allerbeste prijs-/kwaliteitsverhouding te bieden hebben. Dat betekent: geen modieuze materialen toepassen tenzij deze een wezenlijke bijdrage aan het geluid leveren. Daardoor denken we de betaalbaarste luidsprekers met het beste geluid dat u ooit zult horen in deze prijsklasse op de markt te kunnen zetten. Cambridge Audio SX-luidsprekers klinken simpelweg groots voor hun prijs.

- Hoogwaardige , uitgezochte componenten – In de SX serie zijn speciaal daarvoor ontworpen luidsprekerunits gemonteerd. De papieren conus heeft een speciale behandeling ondergaan ten behoeve van een grote stijfheid en een goede en vlakke frequentieweergave. De hogetonenluidsprekers zijn voorzien van  zijden materiaal voor een soepel geluid met grote detaillering. De kasten zijn voorzien van een bas-reflexpoort. De componenten zijn handmatig uitgezocht en nauwgezet op elkaar afgestemd, alweer: voor bereiken van het hoogst haalbare,

- Knappe ontwerpdetails – zoals een minuscule demper achter het tweetermembraan om ongewenste reflecties te elimineren en een breder geluidsbeeld te creëren waardoor een kamervullend geluid ontstaat waarin elk instrument apart herkenbaar blijft.

Hoogwaardige extra gevoelige magneten zorgen voor een diepe en sterke basweergave zonder dat uw versterker te zwaar belast zal worden.

- Scheidingsfilters zijn geoptimaliseerd om een soepele en vlakke weergave te verkrijgen.

Extra stijve MDF-wanden vormen een met Computer Aided Design gemodelleerde behuizing om staande golven te onderdrukken waardoor de laagweergave extra strak en accuraat is.

           SX-50 Bookshelf/ Stand Mount      SX-60 Stand Mount        SX-120 Subwoofer
Gevoeligheid    90dB                                 89dB                             180mV voor volledig vermogen
Frequentiebereik 50Hz-22kHz                  41Hz-22kHz              34Hz-150Hz
Impedantie 8 Ohms 8 Ohms 
Aanbevolen versterker
vermogen 10-100 Watts 20-100 Watts 
Luidsprekers 25mm (1”) silk dome tweeter; 135mm (5.25”) behandelde conus middentoon/laag 25mm (1”) silk dome tweeter; 165mm (6.5”) tr behandelde conus middentoon/laag  203mm (8”) long throw treated paper cone woofer
Crossover 2 way 2 way 50-150kHz continue/actief
Poort 1 achter 1 front 2 achter
Rated output power   70W
Maximum power consumption   100W
Colour Zwart of walnoten Zwart of walnoten Zwart
Dimensions (HxWxD) 225x161x240mm  340x200x272mm  300x300x310mm
Weight 3.0kg  5.0kg  7.7kg
Price €199* (per paar) € 299* (per paar) €299* (p. stuk)

Cambridge Audio SX Speakers
SX-50 €199* p. paar / SX-60 € 299* p.paar / SX-120 € 299* adviesverkoopprijs
www.cambridge-audio.com

* voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier