Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Luistershow Gydotron Audio 21 sept 2013

Luistershow Gydotron Audio 21 sept 2013. Na 5 jaar is Gydotron Audio de vorige locatie ontgroeid en we verwelkomen u op onze nieuwe locatie met een reeks luistershows gedurende 4 weken Op 21 september van 13h tot 21h stellen we U graag volgende set voor:
Norma Audio CDP cd-speler
Norma Audio IPA 140 geïntegreerde versterker
Diapason Adamantes III 25th

 

Producten van Norma Audio brengen transparantie, snelheid, micro- en macro-dynamiek, articulatie, helderheid en levendigheid van de soundstage, het vermogen om zelfs de kleinste verbuigingen van de muzieksignaal te volgen en dat allemaal gecombineerd met absolute neutraliteit. Deze geluidsweergave kan niet anders dan de pure emotie van de muziek overbrengen op de luisteraar.

Het Noord-Italiaanse merk 'Diapason' is al lang op de Nederlandse markt aanwezig. Opgericht in 1987 door Alessandro Schiavi, die daarvoor als geluidsdeskundige werkzaam was voor Suono. Uit ontevredenheid is hij zelf gaan bouwen aan de Prelude. Daarvan afgeleid de Adamantes die daarna door de 2e en thans 3e versies opgevolgd zijn.

De 'Diapason Adamantes III 25th anniversary' hebben een rendement van 91dB, hetgeen vrij hoog is. Daardoor is deze speaker ook erg geschkt voor buizen verstekers. De bouw en geluidskwaliteit zijn boven elke twijffel verheven. Deze allerlaatste versie heeft dikkere front- en achter panelen en de hoeken van de panelen hebben andere waarden gekregen. Daardoor zijn de drivers verder naar voren geplaatst, waardoor het ideaal van een punt-source nog meer is benaderd. Al met al zijn de voordelen van alle aanpassingen dat de resonanties nog beter gecontroleerd zijn, wat een rijkere weergave mogelijk maakt.

Een extreme schoonheid zuiverheid en diepe detaillering, met het gevolg dat deze eigenschappen de ruimtelijke weergave ook nog een toegevoegd karakter geef; een waarneembare ambiance die rondom de musici 'hangt'. Een onwaarschijnlijke soundstage die vrij, diep en breed is

 
 

Gydotron Audio
Turnhoutsebaan 241
2110 Wijnegem
België
0032 (0)473 11 65 13

www.gydotron.com