Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Luistershow Gydotron Audio 28 september 2003 van 13h tot 21h

Luistershow Gydotron Audio. Na 5 jaar is Gydotron Audio de vorige locatie ontgroeid en we verwelkomen u op onze nieuwe locatie met een reeks luistershows. De Magico S1 is de kleinste uit de Magico familie. Je kan vertellen dat de behuizing monoque en uit aluminium is. Zoals de andere modellen van Magico beschikt deze speaker ook over een Nanotech driver aangevuld met een Beryllium tweeter. Maar dat alles zegt niets over het geluid. Deze speaker is, volgens ons, voor een connaisseur. In de opname studio tracht men de magie te “vangen” en later wil je graag dat deze magie piekfijn aan u over gedragen wordt in uw luisterkamer. Magico doet dit, volgens ons, op een voortreffelijke wijze!

Op 28 september van 13h tot 21h stellen we U graag volgende set voor:
Magico S1
Spectral DMA 200 Serie2
Spectral DMC 15 SS
Aesthetix Romulus CD speler
Bekabeling: Kubala-Sosna.
De Magico S1 is de kleinste uit de Magico familie. Je kan vertellen dat de behuizing monoque en uit aluminium is. Zoals de andere modellen van Magico beschikt deze speaker ook over een Nanotech driver aangevuld met een Beryllium tweeter. Maar dat alles zegt niets over het geluid. Deze speaker is, volgens ons, voor een connaisseur. In de opname studio tracht men de magie te “vangen” en later wil je graag dat deze magie piekfijn aan u over gedragen wordt in uw luisterkamer. Magico doet dit, volgens ons, op een voortreffelijke wijze!

Spectral is sinds 1977 actief in de High End audioindustrie. Richard Fryer en Keith O. Johnson zijn de grote heren achter dit merk. Beiden hebben een grote passie voor muziek; dit blijkt ook uit de vele opnamen voor Reference Recordings waar zij op een of andere manier bij betrokken waren.
Wij stellen jullie alvast de nieuwe DMA200 Serie 2 voor in combinatie met de DMC 15 SS.

Aesthetix, geesteskind van Jim White muziekliefhebber en ontwerper,  heeft al jaren een gevestigde naam als het gaat om werkelijke topklasse versterkers en CD spelers met buizentechniek.
In deze set zetten we de Aesthetix Romulus CD speler in.

Bekabeling is van Kubala Sosna.
Het merk is ontstaan uit de samenwerking van twee vrienden en doorgewinterde audiofielen, Joe Kubala en Howard Sosna, die kabels hadden ontworpen voor hun eigen sets die zo goed bleken dat ze de kabels beschikbaar wilden maken voor het grote publiek. Het grote geheim van de kabels en hun klank, is het ‘outside of the box’ denken van beide stichters, wat onder meer leidde tot de gepatenteerde Optimiz kabelarchitectuur, die radicaal verschillend is van zo goed als alle concurrerende kabelontwerpen, wat resulteert in een kabel die zo natuurlijk, dynamisch en schoon klinkt dat hij heel anders klinkt dan alle andere kabels…

 
Gydotron Audio
Turnhoutsebaan 241
2110 Wijnegem
België
0032 (0)473 11 65 13

www.gydotron.com