Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Velodyne luistershow bij Klinkt Beter op zaterdag 28 september 2013

Velodyne luistershow bij Klinkt Beter op zaterdag 28 september. Net na de X-FI show kondigde Velodyne aan dat alle subwoofers vanaf heden terug per direct uit voorraad leverbaar zijn. Omdat Klinkt Beter al jaren gespecialiseerd is in subwoofers en de ideale opstelling en bijhorende inregeling, organiseert de speciaalzaak een subwoofernamiddag in zowel stereo als home-cinema opstellingen.

Stereo 2.1 set op basis van Marten Duke 2 & Velodyne DD12+

De stereo set is gebaseerd op basis van de beste van de twee X-FI sets die de speciaalzaak afgelopen weekend presenteerde. De meeste luisteraars tijdens deze erg drukke show  verkozen de Marten Duke 2 tot beste speaker, deze wordt nu verder aangevuld met de Velodyne DD12+ subwoofer en opnieuw aangestuurd door Vitus Audio electronica.

Als bron wordt opnieuwe de SOtM SMS-1000 432 Hz Klinkt Beter edition ingezet, de eerste streamer die live alle Westerse muziek gemaakt in A=440 Hz kan omzetten in A=432 Hz. Uit eigen onderzoek en dat van o.a. Maria Renold met meer dan 2000 kandidaten blijkt dat meer dan 90% 432Hz beter vindt. Ook hifi.nl hoorde duidelijk een verschil.

Tevens is dit de laatste luistershow waar je nog kan intekenen op de speciale introductievoorwaarden: tot eind van de maand krijg je een 10 inch tablet bij de streamer.

Onze timelapse video op de X-Fi:

 

Home Cinema

Klinkt Beter heeft een jarenlange reputatie als Velodyne dealer gezien de inregeling & levering steeds inbegrepen is in de adviesprijs. Er zijn uiteraard ook home-cinema demo's en alle reeksen Velodyne zijn beluisterbaar, voor elk budget van 500 euro tot 7000 euro heeft de speciaalzaak een Velodyne subwoofer.

Praktisch

De luisternamiddag is toegankelijk voor al wie graag komaf maakt met alle vooroordelen rond subwoofers in een stereo systeem. Ook de home-cinema liefhebber is uiteraard welkom.
Meer info:
Frederic Vanden Poel

Klinkt Beter
www.klinktbeter.be

+32 473 79 36 91
Blauwe Paal 45
9230 Wetteren