Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Verhuizing en heropening van Tune Inn 28 sept 2013

Verhuizing en heropening van Tune Inn. Tibor Mazurel zit inmiddels 31 jaar in het vak, en de Hifi winkel is alweer 16 jaar een begrip in Alkmaar. Na een korte overbruggingsperiode van 3 maanden heeft de zaak een upgrade op een nieuwe locatie ondergaan. De winkel aan de Ridderstraat was te beperkt om hedendaagse apparatuur te demonstreren. De nieuwe locatie  op de Laat nummer 29A  heeft er nu ook een aparte luisterruimte bij.

Om luidsprekers, en systemen te demonstreren is dit natuurlijk veel prettiger. In het totale pakket ligt er  ook meer nadruk op toepassingen van hifi icm een tablet of pc. Ook zijn draaitafels demonstratieklaar aanwezig.    Na 16 jaar is de hele inrichting  van de winkel aan de huidige tijd aangepast. Daar hoort ook een nieuw logo   bij voor Tune Inn.

Bij  de opening van de winkel staan er een aantal Nederlandse primeurs, waaronder de nieuwe wireless luidsprekers van Focal ; de Easya. Verder de nieuwe digitale versterkerlijn van NAD.

Zeer compact en volledig digitale hifi versterkers die met een pc /tablet of telefoon te bedienen zijn. Laat u verrassen.

Bij de officiële heropening op 28 September staat er natuurlijk ook een hapje en een drankje klaar! De winkel is dan  geopend van 10.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds. U bent welkom.
Kortom opnieuw een  aanwinst voor Alkmaar.

Tibor Mazurel / Tune Inn
Laat 29A
1811EB Alkmaar
0725121196
www.tuneinn.nl