Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Virtual Reality Music en de collegae van Kemp Electronics en HiHat Audio op de X-Fi Show 2013

Dé verrassing van de California Audio show  als Primeur tijdens X-fi show 2013. De tweede editie van deze X-fi show in De Koningshof staat voor Musical Reality in het teken van   ‘Virtual Reality Music’, pure stereoweergave dus met als bronnen een ‘Music Server’, Red Book CD en uiteraard de analoge Langspeel Plaat. De demonstratieruimte 116, vlak na de entree, delen we, net als in Alkmaar, met de collegae van Kemp Electronics en HiHat Audio. Het ‘mainsystem’ bestaat dan ook uit gezamenlijke componenten.

De weergevers zijn ditmaal van  Endeavor AudioDe weergevers zijn ditmaal van  Endeavor Audio.  Opgesteld wordt de Endeavor E3, de wereldprimeur van de California Audio Show. De E3 was dé verrassing van de show en we besloten spontaan om dit merk een kans te geven naast de gebruikelijke speakers van Von Schweikert Audio. De luidsprekers zullen worden aangestuurd door een set D 500 mk II van CI-Audio in combinatie met de PLC•1 MKII Passive Line Controller eveneens van CI-Audio. De digitale bron fungeert een Custom made Music Server verbonden met de nieuwe USB-Photon kabel van Harmonic Technology.

Deze kabel zet het signaal om van USB naar RCA-SPDIF en gaat via een Photon-glasvezelkabel naar de, eveneens nieuwe Autograph van EERA  alwaar het wordt verwerkt tot absolute analoge muziek. De analoge bron is van Acoustic Solid. Uiteraard zullen de componenten ook worden verbonden met de Photon Link en luidsprekerkabels van Harmonic Technology en het geheel zal worden opgesteld op Solid-Tech Audio & Video Support.  Kemp Electronics tekent weer voor een uitgekiende voeding voor het muzieksysteem.

 

 

Een tweede systeem wordt gevormd rond de nieuwe VR 22 van Von Schweikert Audio

aangestuurd door de VA 350 van KR Audio Electronics. De Tentation, eveneens uit de stal van EERA zorgt voor de muziek vanaf CD. De Prosilway III interconnect is van Harmonic Technology en het geheel staat op het Rack of Silence Formula One van Solid Tech en Ron Kemp levert ook hier een schone voeding.
 

Van harte aanbevolen dus.
Musical Reality   www.musicalreality.nl

 

Achtergrond informatie:
http://endeavoraudio.com/
http://vonschweikertaudio.com/vr-22/
http://www.ciaudio.com/news-reviews/

http://www.kempelektroniks.nl/

Leuk is hierbij te vermelden dat goede vriend Dean Peer speciaal voor ons evenement naar Nederland komt om de introductie van Endeavor Audio kracht bij te zetten.
Dean zal dan ook zijn muzikale kunsten vertonen op de kers verse luidsprekers in onze ruimte.
 
Tevens staat Dean Peer ook geprogrammeerd in de livemuziek ruimte op de show.
 
Meer over Dean:
 
http://www.deanpeer.com/
 
http://www.youtube.com/watch?v=OvZ4IDhBBbc&feature=c4-overview&list=UUguXI98dcWZ6FhNA-8DW0lw
 
Dean Peer zal ook het Jazz estival in Bergen opluisteren alwaar we een unieke samenstelling presenteren waarover later meer.
 
Van harte wekom in onze ruimte 116 op 14 &15 september.