Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

X-Fi 2013 nieuws Sonority Audio - ADAM Audio - Soundaware mediaspelers

Sonority Audio komt met een audioprimeur van ADAM Audio, officieel nog niet leverbaar maar nu al te zien op de X-Fi show: de ADAM audio TENSOR Alpha MK2. Vorig jaar verbaasde Sonority Audio alle bezoekers door een grote kamer met muziek te vullen met de kleine ADAM Artist 5, zónder subwoofer. Nu is zijn grote broer aan de beurt.

Met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgedaan met het ontwerp en de bouw van hoogwaardige studiomonitoren, heeft ADAM Audio een aantal jaar geleden de hifi-markt betreden. Zonder acht te slaan op de traditionele kloof tussen pro audio en 'normale' hifi, ontwierp ADAM huiskamer luidsprekers met dezelfde uitgangspunten als de professionele monitoren: de weergave van muziek moest zo authentiek mogelijk zijn.

Adam Tensor

Deze toewijding om alleen het best mogelijke geluid te produceren wierp vruchten af. In een heel korte tijd zijn ADAM huiskamer luidsprekers synoniem geworden met de hoogste standaard in realistische luisterervaringen, en ze hebben hun weg gevonden naar veeleisende audiofielen en muziekliefhebbers over de hele wereld.

Een groeiend aantal van de beroemdste en meest prestigieuze studio's over de hele wereld bezitten en gebruiken ADAM Audio luidsprekers. Maar ook consumenten zijn vol lof. Dat wordt wel bewezen door enthousiaste recensies en een constante stroom positieve berichten op vele internetfora. ADAM Audio luidsprekers geven realistisch geluid, zijn betrouwbaar en zijn ondertussen een onmisbare schakel in studio's én in de huiskamer

De nieuwe TENSOR Alpha is de grootste en meest ambitieuze luidspreker van ADAM Audio, en technisch de meest geavanceerde huiskamer luidspreker. Het is een compromisloos systeem met een weergave van muziek die tot nu toe ongehoord is. Twee 12 inch HexaCone woofers vormen de basis voor een adembenemende laagweergave en een verbazingwekkende, rechte weergave vanaf 22Hz.

De bovenste kast beschikt over een indrukwekkende bezetting die de midden-en hoge frequenties voor zijn rekening neemt: twee 9 inch HexaCone woofer midrange drivers, twee X-ART midrange units en een X-ART tweeter.  Vanwege het symmetrische ontwerp (een geavanceerde D'Appolito bezetting) en het bijzondere dispersiepatroon van de tweeter, wordt een bijzonder gunstig stralingsgedrag gerealiseerd, waarbij met name hinderlijke reflecties van de vloer of het plafond beperkt zijn. Het gevolg is dat de ruimtelijke informatie in een stereo opstelling uitstekend is en de dynamiek bijna onbeperkt, zonder vervorming en van onberispelijke kwaliteit.

'Compare our speakers to any other in either similar size or price and you will see why when you listen to ADAM, there is no going back!!'  kamer 111

 

Soundaware mediaspelers, de betaalbare oplossing

Soundaware is een nieuwe naam op de consumentenmarkt. Nadat Soundaware al langer voor derden soft- en hardware heeft ontwikkeld en gebouwd, heeft het bedrijf nu aantal mediaspelers onder eigen naam uitgebracht.  Het gaat om modellen met zowel een ingebouwde DAC als modellen zonder DAC, waarbij de eigenaar zelf een DAC kan kiezen.

Soundawares toonaangevende eigen technologie architectuur is een CPU met een uitgebreide interface heeft en een eenvoudige, interactieve bediening. De speciale FPGA (ASIC) chip is supersnel (zeer lage latency), hoge stabiliteit, speciaal voor audio ontwikkelde functionaliteit en een eigen afgeschermde voeding. Hierdoor is de verwerking van audio signalen veel nauwkeuriger dan bij andere mediaspelers.

Soundaware mediaplayer

De behuizing is strak en gemaakt van hoogwaardig aluminium. De spelers zijn uitgerust met een groot en prettig leesbaar LCD display, dat ook op 5 meter afstand nog goed af te lezen is. De interface is niet alleen goed leesbaar maar ook snel en makkelijk te bedienen. Intern wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde componenten, zoals Philips zilverfolie en ELNA Cerafine condensatoren en Dale weerstanden.

De Soundaware Spring D100 ondersteunt tot maximaal 24 bit, 192kHz. De D100 heeft twee digitale uitgangen, een coaxiale RCA én een professionele BNC uitgang. De 75 Ohm BNC uitgang is nauwkeuriger dan traditionele uitgangen, met name op het gebied van jitter.
Verder heeft de D100 aansluitingen voor USB (3.0), een SD-kaart en netwerkaansluitingen.

De D100Pro gaat nog een stap verder en heeft ook nog een AES/EBU en een I2S digitale uitgang. Verder kan de Pro werken met een resolutie van 32 bit.  Soundaware mediaspelers zijn eenvoudig te upgraden met de door het bedrijf zelf ontwikkelde software.

De nieuwe betaalbare Soundaware mediaspelers krijgen zeer positieve en bijzonder enthousiaste reacties van het publiek en dat maakt Soundaware tot een absolute ‘must hear and see' in kamer 111!

www.sonority-audio.nl