Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

X-fi Audioshow in Veldhoven Foto impressie door Jos Schols

Foto impressie van mijn bezoek aan de X-fi audioshow 2013 in Veldhoven door Jos Schols.  Gezien vanuit het oog van de bezoeker....Na de succesvolle editie van vorig jaar, waren de verwachtingen hooggespannen. Wat maakt de X-fi zo bijzonder ? Volgens mij de aanwezigheid van de vele Nederlandse en Belgische dealers, distributeurs en fabrikanten. Dat maakt het bezoek tot een bijzondere ervaring; laagdrempelig, bescheiden toegangsprijs, geen taalproblemen als je informatie wilt vragen; uniek in de regio. Ja, de liefhebbers van mooi geluid weten de weg naar de ‘Kongingshof’ in Veldhoven goed te vinden; ook dit jaar weer gezellig druk en je komt werkelijk altijd wel bekenden tegen, met dezelfde ‘afwijking’ !

Meteen raak; mooi beschaafde sound uit de imposante LUA luidsprekers, te bewonderen bij Studio Alkmaar. Let op de fraaie houten blokjes, die contact met de vloer voorkomen en de degelijke afwerking.

 Lua Luidsprekers

LUA luidsprekers aansluiting

The Master van Rick Paap; altijd een bezoek waard; bovendien sfeervol gepresenteerd. Maar belangrijker; mooi verzorgd geluid; vergeet deze luidsprekers vooral niet als u een boodschappenlijstje maakt…

The master Rick Paap

Een groter contrast is nauwelijks denkbaar; Ludwig Audio met een dynamisch, strak en ‘modern’ geluid, in de naastgelegen ruimte presenteert Harbeth een jubileum luidspreker die eerder romantisch en analoog aandoet; ook erg mooi. Totaal verschillend; een kwestie van smaak !

Pink Faun….adembenemend mooi, prachtige aansturing van het eigen merk, luidsprekers zijn zeer apart vormgegeven; fraai geluid…ook leverbaar zonder het ‘bovenstuk’ dan past het in ieders huiskamer, maar helaas nog steeds niet in ieders budget…
Dat bedoel ik met het succes van de X-fi; zo’n prachtige Nederlandse presentatie is de reis naar Veldhoven dubbel en dwars waard.

Pink Faun Euphrosine 

Pink Faun

Hanze Hifi verzorgt een interessante demo met verschillende voeding-upgrades voor de klassieke platenspelers van Thorens en Garrard. Duidelijk te horen dat een betere stroomvoeding een positieve invloed heeft op het geluid.

Hanze HiFi

BD design, adembenemend mooi; dit is kunst !
Ook de klank stelt mij niet teleur; hoorn op z’n best; zijdezacht hoog, veel dynamiek.

BD design

 

Er kan er maar een de beste zijn…natuurlijk mijn subjectieve mening; ook een kwestie van smaak, maar wat klinken ze goed, die excentrieke Blumenhofers, mooi aangestuurd door een klein maar fijn buizenversterkertje; een zeer fraai transparant laag, betoverend mooi in het hoog, zeker in combinatie met de deskundig opgenomen cd’s van Fritz (STS Digital) was het echt genieten !
Voor mij en mijn metgezellen, het beste geluid van de show !

Blumenhofer

Een foto-impressie, meer had ik niet beloofd. Ik hoop dat u denkt: “daar wil ik volgend jaar ook bij zijn!”
Dat was mijn bedoeling; U enthousiast maken voor de X-fi. Een show met veel aandacht voor locale bedrijven en merken. Een aanrader !

Met vriendelijke groeten,
Jos Schols
.

www.akikoaudio.nl