Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
 
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgiė. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
September 2014

Akiko Audio introduceert de Triple AC Enhancer

Akiko Audio introduceert de Triple AC Enhancer. De slechte invloed van hoogfrequente RFI-EMI straling is groter dan menig audiofiel denkt. Het terugdringen van deze hoogfrequente ruis heeft meteen een hoorbaar effect op de muziekweergave in het gehele audio spectrum. Een schoner en natuurlijker geluid wordt doorgaans als prettiger ervaren. De inzet van 3 nieuwe materialen in de Triple AC Enhancer zorgt voor een duidelijk hoorbaar resultaat.
Lees verder
 

Gratis Qobuz HIFI streaming bij Triple M audio shop okt 2014

Gratis Qobuz HIFI streaming bij Triple M audio shop. Tijdens de Streaming Days, van 3 tot en met 5 oktober, geeft Triple M audio shop elke dag een Qobuz HIFI streaming abonnement weg. Met dit abonnement luistert u 3 maanden gratis naar ’s werelds grootste bibliotheek in echte CD kwaliteit.  Qobuz is de eerste online muziekdienst die toegang biedt tot alle labels (grote en onafhankelijke) en tot alle artiesten en genres in echte CD kwaliteit (16 bit / 44.1 KHz). Qobuz streaming kan volledig worden geïntegreerd in de Pink Faun audio streamer en is tijdens de Streaming Days uitgebreid te beluisteren.
 

432 EVO updates en actie van Klinkt Beter sept 2014

Beste klant, we hebben deze vakantie verder onderzoek gedaan naar potentiële verbeteringen, en brengen alweer enkele 432 EVO vernieuwingen en aanverwante producten. De iFI micro DSD is binnen: de beste mobile budget DAC.  Klinkt Beter heeft ondertussen drie DAC's van iFI demonstratieklaar, waaronder de nieuwste micro iDSD (€ 499,-), *  nano iDSD (€ 189,- *) en iDAC (€ 299,- *). De micro iDSD is de grote broer van de nano iDSD, en heeft naast een USB ingang ook een SPDIF in- & uitgang, is een headphone amp die zelfs de moeilijkste hoofdtelefoons kan sturen, is een USB lader en nog veel meer. 

Lees verder
 

19 tot 21 september show met Focal luidsprekers oa Focal aria 900

Beste muziekliefhebber,Van 19 tot 21 september kunt u in Auditorium Mimesis een show bijwonen met nieuwe Focal luidsprekers  waaronder de gloednieuwe Focal ARIA 900 lijn.

Beste muziekliefhebber,Van 19 tot 21 september kunt u in Auditorium Mimesis een show bijwonen met nieuwe Focal luidsprekers

Met muzikale groeten,
Michel Mathus


Auditorium Mimesis
Audio/Video - Hifi & Home Cinema
Specialist platenspelers
www.mimesis-audio.be -
Binnenslag 38 – 9920 Lovendegem (Gent)
Atacama, Audica, Focal, Hantarex, HQ, Isol-8, Knosti, König, MIT, Myryad, Onkyo, Ortofon, Pathos, Pro-Ject Audio
Sennheiser, Soundcare, Synthesis, Tannoy Prestige, Thorens, Unison research, Unico, van den Hul, WBT

 

Samenwerking optimaliseert Chromecast en HBO GO

Chromecast ondersteuning voor HBO GO. Samenwerking optimaliseert Chromecast en HBO GO

Amsterdam, september 2014: vanaf vandaag wordt HBO GO, de online streamingservice van HBO, ondersteund door Google Chromecast. Nederlandse consumenten met een abonnement op HBO kunnen de uitgebreide catalogus van HBO GO, eenvoudig en snel, naar het grote scherm streamen. Een samenwerking tussen Google en HBO optimaliseert de kijk- en luisterervaring en stelt abonnees in staat om populaire series als Boardwalk Empire, Game of Thrones en The Knick op een zelfgekozen moment te kijken op tv.

Met HBO GO, dat al sinds februari 2012 onderdeel is van het HBO-pakket, geniet de kijker van de nieuwste series en de grootste films op computer, laptop, tablet en smartphone. Met de door Google geverifieerde ondersteuning van Google Chromecast wordt het kijkgenot voor HBO-abonnees verder geoptimaliseerd waarbij de prijswinnende series, veelbesproken films en indrukwekkende documentaires van HBO op een intuïtieve manier op het grote scherm te bekijken zijn.

Belangrijkste functies
- Ondersteuning van iOS (iPad & IPhone), Android (tablets & phones) en Google Chrome browser (OSX & Windows);
- Bladeren tijdens het afspelen (terwijl je HBO cast op je tv met je telefoon of tablet kun je gelijktijdig gebruik maken van andere apps op hetzelfde apparaat);
- Twee (HBO) programma’s gelijktijdig kijken (terwijl je een (HBO) programma via je telefoon of tablet cast naar je tv is het mogelijk om gelijktijdig op je telefoon of tablet een ander (HBO) programma te starten);
- Doorlopend afspelen van afleveringen (de volgende aflevering start automatisch);
- Ondersteuning taal- en ondertitelingopties.

Nieuwe update
HBO-abonnees die in het bezit zijn van Chromecast kunnen het apparaat na een update van de HBO GO app meteen gebruiken. De streamingdienst van HBO detecteert - mits in hetzelfde netwerk - Chromecast automatisch en toont een nieuw icoon waarmee het gewenste programma naar het grote scherm gestreamd kan worden. Dit kan via iOS, Android en via Google Chrome browsers (de Google Cast extensie is hierbij een vereiste).

Voor meer informatie over Chromecast zie www.google.nl/chromecast. Chromecast is te koop bij Mediamarkt, bol.com, Mediacentershop.nl en Google Play.

 

PMC Twenty 26 demo dagen bij Helder Meerssen Vrijdag en Zaterdag 19 en 20 sept 2014

Aanstaande Vrijdag en Zaterdag 19 en 20 sept 2014  wordt in het pittoreske Meerssen (nabij Valkenburg) door de mannen van Helder onder andere de nieuwste PMC 3-weg luidspreker gedemonstreerd (Twenty 26). Dit in combinatie met de buizenversterkers uit de Verenigde Staten van het merk Cary Audio Design. Zowel PMC als Cary Audio Design zijn fabrikanten van kwalitatief hoogstaande audioapparatuur, welke ruim een kwart eeuw de kritische luisteraars bedienen met compromisloze designs van luidsprekers en hifi componenten. Het beloofd een ware Limburgse gezelligheid te worden.

Helder Meerssen, Bunderstraat 9 in Meerssen
Hun website: www.heldermeerssen.nl

Lees verder
 

It Harkstee presenteert Summer Deal

It Harkstee presenteert Summer Deal! Op zaterdag 13 september bent u van harte welkom bij it Harkstee in Friesland. Op deze dag worden doorlopend de Naim and Neat Summer Deal actie-systemen gedemonstreerd. Op deze dag zal er een medewerker van Latham Audio aanwezig zijn om u alles te vertellen over de werking van de apparatuur en zal er advies worden gegeven over plaatsing en opstelling van uw apparatuur.
Lees verder
 

Burmester Audiosysteme 101 Integrated Versterker en 102 CD-DAC combinatie

Nieuw in het programma van het sinds 1977 in Berlijn gevestigde Burmester Audiosysteme zijn de 101 Integrated Versterker (5950 * euro)en de 102 CD/DAC combinatie.(4950 * euro) De versterker die in Class-D werkt en wordt gevoed door een zware overgedimensioneerde Analoge voeding, is een volledig eigen ontwerp van Burmester die na een ontwikkelingstijd van 3 jaar in productie is genomen. Alle Class-D ontwerpen van diverse andere merken zijn zonder uitzondering ‘off the shelf’constructies van enkele grote halfgeleider fabrikanten ,doch deze vonden geen enkele muzikale genade bij Dieter Burmester en zijn ontwerpteam zodat het ontwerp van de 101 een volledige Burmester eigenontwikkeling is geworden met het merk eigen,superieure geluidskwaliteit.
Lees verder
 

LEHMANN TRAVELLER Lehmann on The Move

Lehman TravellerLEHMANN TRAVELLER Lehmann on The Move. Lehmann Audio sinds jaar en dag bekend door o.a. zijn Black Cube Phonovoorversterkers en Linear Hoofdtelefoonversterkers,die wereldwijd bij muziekliefhebbers en Studio’s in gebruik zijn,en geroemd worden om de pure kwaliteit en zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding,komt met een nieuw item,de Traveller.Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een draagbare Hoofdtelefoonversterker die de maatstaf zet voor mobiele hifi hoofdtelefoonversterking.
Lees verder
 

Nieuwe Bedienings Apps voor het Bluesound Draadloze High-Res Muzieksysteem

Nieuwe Bedienings Apps voor het Bluesound Draadloze High-Res Muzieksysteem “Drie intuitieve Apps voor Android tablets, Kindle Fire en desktop computers.” Culemborg, 12 September 2014 — Bluesound, het eerste draadloze digitale multi-room systeem dat High Resolution Audio volledig ondersteunt, is nu beschikbaar als App voor de Android tablet en Kindle Fire. Bluesound gebruikers hebben nu nog meer mogelijkheden om eenvoudig overal in huis hoge-resolutie audio te beluisteren met de naadloze integratie van de nieuwe Bluesound Controller App.
Lees verder
 

ANTHEM Integrated 225 geļntegreerde versterker nu in Nederland leverbaar

ANTHEM timmert al meer dan 20 jaar aan de weg met hoogwaardige audioapparatuur. Op de Noord-Amerikaanse markt heeft zij al ruimschoots haar sporen verdiend en behoort zij tot de meest vooruitstrevende en gespecialiseerde elektronicamerken in de audio industrie. Dankzij haar eigenzinnige visie en eigen ontwikkelingen zoals ARC (Anthem Room Correction) weet zij zich te onderscheiden en wint zij inmiddels ook  aan deze kant van de grote plas aan populariteit.

Lees verder
 

iBasso DX 90 en DX50 bij Hawinkels-hifi

De iBasso DX 90 en DX50  klein in formaat , groot in prestaties.  iBasso audio maakt zeer hoogwaardige DAP spelers. De nieuwste spelers zijn de DX90 en de DX50. De Ibasso DX-50 is een fantastische  DAP speler met  een high-end kwaliteit en beschikt over Bit Perfect playback. De muziek formaten tot 24Bit/192kHz worden ondersteund en verzorgd door de 24bits WM8740 Wolfson DAC. De iBasso DX50 beschikt over een 2.4”IPS Screen (320x240) Capacitive Touch Screen, welke zeer gebruiksvriendelijk is.
Lees verder
 

De MAXiiMUS eindelijk in Nederland verkrijgbaar bij Kemp Elektroniks

Eindelijk in Nederland verkrijgbaar: de MAXiiMUS. Kemp Elektroniks heeft de distributie verworven van de revolutionaire producten van Maxii Energii (voorheen Fostac) die in Zwitserland en Duitsland reeds een groot succes zijn. De MAXiiMUS is een high tech apparaat dat alle vormen van elektrosmog in een groot werkgebied grondig aanpakt. Tevens drijft de MAXiiMUS de efficiëntie van elektriciteit op en verhoogt zo haar werkingsgraad.

Lees verder
 

iEar A-V 6-daagse 2014 op 17 18 en 19 - en 24 25 en 26 oktober 2014

iEar' A/V 6-daagse 2014.  In navolging van het succes van de eerste editie in 2013 organiseert iEar' ook dit jaar weer de iEar' A/V 6-daagse en wel op 17,18&19 en 24,25&26 oktober 2014. We hebben 75 luistersessies en workshops in petto vol met primeurs, met vooral de beste producten op het gebied van beeld en geluid; High-End Audio, Home-Theatre en Streaming Audio.
Lees verder
 

iEar te Tilburg beste Cambridge Audiodealer 2014

iEar te Tilburg beste Cambridge Audiodealer 2014 Met inachtneming van absolute en relatieve prestaties is iEar benoemd tot ‘’dealer van het jaar’’ voor de periode 2013/2014 voor Cambridge Audio. Het ietwat vreemde tijdstip van de toekenning wordt veroorzaakt doordat Cambridge Audio met een `gebroken boekjaar` werkt.
Lees verder
 

HEA open dag op 1 november 2014

Open dag op zaterdag 1 nov 2014 van 10.30 tot 17.30 UUR.  Heeft u inmiddels overal geluisterd, maar nog niet gevonden wat u bekoort? Zeer waarschijnlijk dat u tijdens deze Open Dag bij HEA eindelijk uw set vindt:  dynamisch en met levensechte expressie, in een afwerking naar uw persoonlijke smaak en relatief zeer betaalbaar!
Lees verder
 

RMR Soundsystems krijgt nieuwe winkel

Wij krijgen een nieuwe winkel!  Deze zal gerealiseerd worden op een bijzondere plek aan de Steenhoffstraat, de winkelstraat van Soest. Wij betrekken namelijk de locatie van voormalig Gouden Snaar, waar meer dan 50 jaar hifi heeft geleefd. Vanaf oktober openen wij de deur van ons hifi-belevingscentrum en de officiële opening zal plaats vinden op zaterdag 1 november, ons 11 jarig bestaan.

RMR verbouwing

Augustus en september gebruiken wij om zelf zoveel mogelijk te verbouwen, onze excuses als we hierdoor iets minder makkelijk bereikbaar zijn. Iedereen is tot oktober nog welkom aan de Kostverlorenweg...

RMR Soundsystems


RMR Soundsystems
Kostverlorenweg 10
3762 EM Soest
035 6035 825