Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Kemp Elektroniks nieuws oktober 2015

Powering Perfection | oktober 2015
 
Lees verder
 

BeŽindiging Musical Fidelity distributie door Viertron BV

Na 17 jaar distributie van Musical Fidelity in de Benelux, nemen wij afscheid van deze fabrikant. Wilt u waar van toepassing deze informatie verwerken op uw (online)vermeldingen. Wij gaan ons meer en meer focussen op streaming audio, netwerk beheer en slim wonen maar ook wij blijven genieten van het draaien van LP-tjes. www.viertron.nl
 

ROCKNA AUDIO

ROCKNA AUDIO was founded in 1999 as a quest for insightful, enjoyable, inspiring music reproduction. Since then, a remarkable evolution happened in our company which is not going to stop. Our whole team is driven by the common passion for technology. A passion which will never let us make any “me-too” products. We want to offer an option – a different one – to show that things can be done different.
Lees verder
 

Demo weekend bij Audio Perfect 3 en 4 oktober 2015

432EVO

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober houdt AudioPerfect een demoweekend met de 432EVO-streamer en de Lyngdorf TDAI2170 en SDA2400 als (eind)versterking.

 

 

Lees verder
 

DEMO set Guru QM60 aanbieding bij HiFi Supply

DEMO Guru Pro Audio QM60 Hoogglans wit  Per paarDe QM60 is  Guru's referentiespeaker; Net als de QM10 is de QM60 een tweewegsysteem dat werkt volgens het principe van de Helmholtz resonator. Dat is een akoestische resonator die bestaat uit een volume lucht (of ander gas) dat via een (prismatisch) kanaal in verbinding met de buitenlucht staat. De helmholz-resonator is genoemd naar Hermann von Helmholtz. In luidsprekerboxen wordt zijn principe toegepast om het weergavebereik naar de lage tonen uit te breiden (bron: wikipedia). De QM60 staat op soft pads (dus niet op spikes). Ontwerper Öhman over spikes: “Putting the speakers on spikes (...) introduces resonances and high levels of mechanical tension in the system causing distortion and waves in the floor. And that has nothing to do with being true to the recording.”

Dit paar is in de aanbieding voor een speciale prijs.  Neem contact op met Peter meijer van HiFi Supply.

 

Van 8 tot en met 10 oktober 2015 staat Triple M audio shop volledig in het teken van streaming audio

De jaarlijkse streaming days, van 8 tot en met 10 oktober 2015 staat Triple M audio shop volledig in het teken van De nieuwe Pink Faun audiostreamer met video ondersteuning. Tijdens de streaming days 2015 presenteren Triple M audio shop en Pink Faun het beste op het gebied van streaming audio, en wat u het komende jaar van ons kan verwachten.

Lees verder
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 51 - 60 van 3727