Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Roomperfect met DEQX komt bij u thuis feb 2014

Roomperfect met DEQX.  Velen hebben gehoord over ‘roomperfect’. Maar weinig muziekliefhebbers kennen het uit eigen ervaring. En veel hebben een vooroordeel over frequentieaanpassing en over dsp…. Gewoon eens proberen! Laat AudioSense een demonstratie bij je thuis geven over de mogelijkheden om de kamerakoestiek te corrigeren met DEQX.
Lees verder
 

Antelope Platinum DSD D/A converter bij Streaming4Home in Kamerik zat 22 feb 2014

Zaterdag 22 februari een demodag met Antelope Audio, maker van de indrukwekkende Zodiac Gold DAC heeft de lat hoger gelegd met een hogere specced versie, genaamd de Zodiac Platinum. Helemaal anders en nieuw is DSD upsampling, een functie waarvan Antelope beweert uniek te zijn in deze converter en waarmee je kan upsamplen naar DSD64 of DSD256.
Lees verder
 

FWD HiFi-Dagen met Jan Douwe Kroeske feb 2014

FWD*HiFi-Dagen met Jan Douwe Kroeske. Zaterdag 22 & Zondag 23 februari 2014 Lezingen, demo’s, workshops en scherpe aanbiedingen in de outlet. Gastheer & Ambassadeur: Jan Douwe Kroeske. Locatie: Radio Kootwijk. FWD Magazine en HiFi.nl, de grootste AV-netwerken/media van Nederland en België, hebben in het najaar van 2013 hun krachten gebundeld. Dat deden we niet voor niks. We willen alles op alles zetten om onze gezamenlijke lezers het totaalplaatje van laag-, midden en hoger segment audio- en videoweergave te bieden. Van instap Bluetooth-speakers tot high end-audiosystemen, en van slimme domotica-oplossingen tot de betere OLED-televisies.
Lees verder
 

The new Cafť Engels Rotterdam lente HiFi show op 22 en 23 maart 2014

 

Otto Heuvelink High End Toonarm type 01en02 Primeur in Nederland jan 2014

Otto Heuvelink  10-03-1942.  BEELDHOUWER, INDUSTRIEEL VORMGEVER, MODELBOUWER. Otto is geboren in Castricum en woont sinds 2003 in Heiloo. Na de Kunstopleiding op de Rietveld Academie ( 1970)is Otto in eerste instantie gaan werken als keramist ; al heel gauw kwamen er plastieken van andere materialen , zoals van brons, polyether en aluminium. Tussen 1980 en 1995  volgden er opdrachten voor grote plastieken in gemeenten zoals Amsterdam, Castricum, Alkmaar,Zijpe, Almere ,Veenendaal enz. 
Na deze periode 1995-2014 richt Otto zijn aandacht op kleiner werk : plastieken uitgevoerd in aluminium of brons. Dit werk is ondermeer te vinden in de Kunstuitleen in Den Helder en Bergen.
Lees verder
 

Piega nieuws 2014

Piega nieuws
Piega introduceert de Master Line Source
Download Brochure - Engels
Download Brochure - Duits

PIEGA luidsprekers uit Zwitserland heeft na 25 jaar ontwikkeling de MASTER LINE SOURCE DIAPOLE RIBBON systeem ontwikkeld, dit is geheel in eigen huis gedaan en behoord gelijk tot de STATE OF ART systemen. Zowel het design en technische gedeelte geeft maar weer is aan dat de Zwitsers weer een hoogstandje hebben gemaakt en uitmunt in nieuwe technologische vooruitgang.

Lees verder
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Resultaten 241 - 250 van 3727