Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Hifinesse introduceert Trenner & Friedl

Hifinesse introduceert Trenner & Friedl.  Zoveel HiFi producten zijn ontworpen met het oog op – ja wat eigenlijk? Vaak hebben we te maken met technisch ogende monsters die net zo goed passen in een woonkamer als een industriële robot.
Lees verder
 

Stageacoustics heeft de distributie verworven van het Zwitserse merk Holborne

Stageacoustics heeft de exclusieve Benelux distributie verworven van het Zwitserse analoog merk Holborne. Met de bekende Zwitserse precisie heeft Holborne zich toegelegd op draaitafels, voorversterkers en toonarmen van zeer hoge kwaliteit. Holborne onderscheidt zich door innovatieve ontwerpen met de hoogste muzikale kwaliteit tot doel. De Dualpivot toonarm met het gepatenteerde lagersysteem is hiervan een goed voorbeeld. Momenteel te beluisteren bij analoogspecialist Audio21 te Wapenveld.  Voor meer informatie: http://www.holborne.ch/

Kind regards/Met vriendelijke groet,
Marc Lops

Stageacoustics. | Breedesteeg 5a | Kampen | 8261HZ | The Netherlands
Tel:   Fax: +31 (0) 84 83 59 460 | Mob: +31 6 29 53 11 09
| www.stageacoustics.nl

 

Teufel en Raumfeld openen brandstore in Amsterdam

Audiomerken Teufel en Raumfeld openen brandstore in Amsterdam. ‘Een beetje Berlijn in Amsterdam’ - winkel op Van Baerlestraat een feit’ Berlijn / Amsterdam, december 2015 – Vandaag hebben de Berlijnse audiospecialisten van Teufel en Raumfeld de deuren van hun gezamenlijke brandstore op de Van Baerlestraat in Amsterdam geopend, net op de hoek van de P.C. Hooftstraat. Samen zijn dit wellicht de bekendste winkelstraten van Nederland. Het is  de eerste brandstore die de Berlin Acoustics Group buiten thuisland Duitsland opent. De enige andere winkel is de gezamenlijke flagshipstore van Teufel en Raumfeld op de Budapesterstraße in Berlijn.
Lees verder
 

DEQX streaming audio via I2S

DEQX streaming audio via I2S
De nieuwste versies van DEQX (HDP4 etc.) had al streaming audio via USB als mogelijkheid, nu is daar bijgekomen: streaming via I2S.
Pink Faun heeft een pcb ontwikkeld voor streaming audio via I2S. Dit pcb is aangepast aan de DEQX en komt dan in plaats van het DEQX USB streaming audio pcb. De verbinding met een muziekserver gaat via een HDMI-connector, die op de DEQX komt in plaats van de standaard aanwezig, maar zelden gebruikte RS232 ingang.
Lees verder
 

The Hifi Studio Number One kiest voor de Prestige lijn van Paradigm

Dé hifi specialist van Leiden en omstreken heeft de Prestige serie van Paradigm aan haar assortiment toegevoegd. The Hifi Studio Number One is, sinds haar oprichting in 1982, het adres voor de betere hifi en homecinema. Dit familiebedrijf heeft in de loop der tijd een uitgekiend assortiment aan merken en producten samengesteld, waarmee alle wensen van muziek- en filmliefhebbers kunnen worden vervuld.

Lees verder
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 31 - 40 van 3727