Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

ITC Home Theater

Onze kracht. Voor heel veel artikelen kunt u bij vele winkels terecht, en bij bijna alle winkels zult u dezelfde produkten geleverd krijgen met dezelfde mogelijkheden. In het gebied van Home Theater spelen er echter te veel factoren mee om zo maar bij elke leverancier even een Home Theater aan te schaffen, daarom is ITC Home Theater het eerste bedrijf in Nederland dat ISF en HAA gecertificeerd is (en dit ook inzet voor de particuliere en zakelijke markt op de manier waarvoor het bedoeld is). Lees meer over ISF en HAA via onze index pagina.

Even een paar belangrijke feiten op een rij:
* uw EIGEN wensen in design en budget
* de ruimte die u beschikbaar heeft
* de mogelijkheden van uw bestaande set

 Dit zijn punten die uzelf waarschijnlijk nog had kunnen bedenken en mischien zelfs wel kunnen oplossen, maar wat dacht u van de volgende ......
* de acoustiek van uw ruimte
* lawaai beperking voor buren of mede huisgenoten
* het aansluiten van extra stroom groepen
* het plaatsen en calibreren van uw hele installatie
* verlichting regelbaar maken
* het kindvriendelijk maken van uw home theater
* het gebruikersvriendelijk maken van uw setup
* het kiezen van de juiste componenten bij de juiste bekabeling..........
* leuke ass. voor het aankleden van uw Home Theater ruimte.
* etc. etc.

HTJF

Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een "solution provider". Wij bieden u de oplossingen om UW droom theater te bouwen, of u nu een budget heeft van € 1000.00 of van € 50.000,00 alles kan.

ITC Home Theater is in het bezit van alle benodigde meet apparatuur en software om alle speakers in uw ruimte exact op de juiste plek op te stellen. Wij gebruiken daar voor een geavanceerd programma van de firma Soundtechnology. Dit programma bestaat uit een zeer goede spectrum analyzer. Met behulp van deze software is het voor ons mogelijk om eventuele problemen in een ruimte te analyseren en daarna te zoeken naar oplossingen.
Ook zijn wij in het bezit van een color analyzer voor het afstellen van uw display op D6500 graden Kelvin (Gray Scale tracking).

Tevens zijn wij niet gebonden aan bepaalde merken.
Bij elk project wordt er opnieuw gekeken naar de wensen van de klant en naar de eventueel bijbehorende apparatuur. Hierdoor gebeurt het zeer regelmatig dat er gecombineerd wordt met verschillende merken om een resultaat te krijgen dat nooit met bereikt had kunnen worden als we maar 1 of 2 merken hadden gebruikt. Elk component heeft in een Home Theater opstelling zijn eigen taak, maar vooral zijn eigen klank.

Door de vele problemen die we tegen kwamen bij klanten, met speakers en speakerplaatsing, hebben wij besloten in zee te gaan met een groep zeer enthiousaste speaker bouwers die een waanzinnig produkt voor ons hebben ontwikkeld. Deze serie speakers gaan door het leven onder de noemer ITC HT-7 serie, Deze speakers zijn zeer goed inzetbaar in verschillende omgevingen, en zijn eventueel ook nog aan te passen aan specifieke problemen en wensen. Daarnaast durfen we nog te beweren dat als je deze speakers eenmaal in je bezit hebt (of hebt gehoord) je nooit meer wat anders wilt.

ITC is tevens een van eerste bedrijven in Nederland die beschikt over een totaal eigen ontwikkelde Progressive scan DVD oplossing in de vorm van onze Home Theater PC en de ondertussen beroemde Cinematrix PSM-1/2 Progressive scan updates (end of life).

Heeft u een lege ruimte en u wilt verder geen werk hebben aan de metamorfose kan dit ook.
ITC Home Theater kan voor u alles regelen, van de vloerbedekking (zelfs met filmmotief) tot het aanleggen van de extra stroomgroepen. Wilt u dit zelf regelen kan dit natuurlijk ook, het is uw "feestje". Want dat is het om een Home Theater bezitter te zijn, een groot feest.

 
Contact gegevens:

ITC Home Theater
Constructieweg 8
8305 AA
Emmeloord
The Netherlands
Tel:+31-527-636666
Fax:+31-527-636667
E-mail:

ANWB Routeplanner Europa

Openingstijden:
Maandag's gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag van 9:00-17:45
Vrijdagavond koopavond van 19:00-21:00
Zaterdag van 9:00-17:00

ITC Home Theater is een onderdeel van ITC Computer Systems

LET OP !!!!
Voor het bezoek aan onze showroom voor het Home Theater dient u altijd een afspraak te maken.

_________________________________________________________________________

Voorbeeld Home Theaters.

Hieronder vindt u een verzameling van foto's van Home Theaters waar wij aan gewerkt hebben, of totaal hebben uitgevoerd.De eerste reeks foto's zijn gemaakt door Jiri Büller, de echte HT fotografie specialist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Gerelateerde artikelen:
Producenten