Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Hay-End Audio HEA

 Hay-End Audio.'Hay-End’ spreek je uit als 'high-end', een U bekend begrip. Hay is Limburgs dialect voor Harry. Hay-End betekent dus  "high-end naar mijn inzicht".

 

 

Waarom naar Hay-End Audio?
Als echte specialist wil Hay-End Audio graag haar klanten zelf vakkundig en in alle rust kunnen bedienen. Hay doet alles zelf: inkoop, demo, publiciteit, reparatie, upgrading, aanpassingen en zelfs ontwerpen.
Omdat goede buizenapparatuur inmiddels het enige is waar ik zelf met genoegen naar kan luisteren, omvat het assortiment alleen buizenapparatuur en luidsprekers en kabels die daar soepel mee harmoniëren. U heeft een ruime keuze uit apparatuur in alle prijsklassen die stuk voor stuk demonstratiegereed staan opgesteld.
Heb echter geen angst dat de prijzen hierdoor hoog zullen zijn; met een goede speurneus, sorry: speuroor, blijkt juist de goedkopere apparatuur veelal superieur!

HEA wil ook prijsconcurrerend zijn en kan dat omdat ik met lage kosten werk. U betaalt bij HEA nooit meer dan waar dan ook ter wereld, gegarandeerd! Vraag altijd de actuele prijzen a.u.b. even op (zie contact).

Lees hier meer over Hay zelf.

Assortiment
Bij een specialist hoort natuurlijk ook een passend assortiment, van bronnen tot en met luidsprekers. Vanzelfsprekend uitstekend op elkaar afgestemd en voor u geselecteerd uit het (te?) grote en verwarrende aanbod. Meer dan eens ervaar ik dat ik het geheel niet eens ben met recensies in vakbladen en op internet....

Qua versterkers staan voor u ter beschikking een breed scala aan typen, zowel qua buizenbezetting (bijvoorbeeld 300B, EL34, 845, KT88), qua configuratie (single ended, pushpull, ultralineair, etc.) en qua vermogen; dus werkelijk voor ieder wat wils! Het is heel verrassend zelf het verschil te horen tussen bijvoorbeeld een even dure single ended en pushpull versterker....
De
CD spelers zijn alle voorzien van buizen, de modernste DACs en een degelijke afstandsbediening.
Alle
luidsprekers zijn alle zeer geschikt voor buizenversterkers; heel bijzonder zijn de high-end breedbandsystemen van HORNmanufaktur en de hoorns van ODEON. Ook voert HEA de meer klassieke systemen van Triangle.
Kabels (interlinks en luidsprekerkabels) maakt Hay zelf, gewoon omdat commerciële kabels veel te duur zijn voor wat ze te bieden hebben. U mag daar graag ook van profiteren! Vraag naar de Colourless producten.

Demonstraties
HEA maakt op afspraak ruim de tijd voor u (en uw partner of vrienden) en u mag niet alleen uw eigen muziek meenemen (LP en/of CD) maar desgewenst ter vergelijk ook uw eigen apparatuur.
De luisterstudio heeft huiskamerafmetingen en lijkt ook qua aankleding sterk op een doorsnee huiskamer. Prima voor een realistische eerste indruk. Daarentegen is het natuurlijk geen probleem, zelfs aanbevolen, producten bij u thuis een weekje op proef te krijgen.

Inruilen
Inruilen van buizenproducten en goede luidsprekers is geen enkel probleem. HEA geeft een behoorlijke marktconforme prijs. Overige producten verkoopt Hay voor u graag onder consigne. We spreken dan een minimum verkoopbedrag af en HEA neemt kosteloos de verkoop voor zijn rekening. We kunnen daar een maximum periode voor afspreken.

Betalen, aflevering en acceptatie
Niet alle producten zijn altijd op voorraad. Dat geldt natuurlijk zeker voor de systemen van HORNmanufaktur en ODEON, die altijd op bestelling gemaakt worden (levertijd 4 tot 6 weken). U betaalt dan 20% van de adviesprijs bij bestelling, en de rest bij aflevering.
Bij HEA betaalt u ofwel contant uiterlijk bij aflevering, ofwel tijdig vooraf per bankoverschrijving.
Bezorgen of verzenden binnen de EU is mogelijk tegen kostprijs.
U heeft het recht een product binnen 7 dagen vanaf ontvangst op eigen kosten te retourneren, mits ongeopend en in onbeschadigde verpakking. Na ontvangst en inspectie zal HEA het aankoopbedrag op uw bankrekening per direct terugstorten zodra het product onbeschadigd in de originele ongeopende verpakking is ontvangen.

Garantie
Op alle electronica geeft HEA u 3 jaar geen gezeur garantie,
voor de buizen is er enkel en alleen garantie op het defect raken, dus vanzelfsprekend niet op slijtage. Bij veranderingen aan de producten door derden vervalt de garantie.
Zo nodig kunt u ook altijd een beroep doen op de fabrieksgarantie direct bij de fabrikant cq. Europese importeur op vertoon van uw aankoopnota.
Bewaar altijd de originele verpakking en gebruik deze bij een eventuele verzending ook op de wijze zoals u hem bij het uitpakken heeft aangetroffen.

 Hay-End Audio Shop
Venlo
(0031)-(0)6-15545270
www.hayendaudio.nl

Alleen op afspraak ma. t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur
2 luisterruimten
Ass.: Cayin, Dared, ODEON, HORNmanufaktur, Triangle, GRADO, GOLDRING, VPI, Colourless

 
Gerelateerde artikelen:
Producenten