Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Joosen Audio & Video

Joosen Audio-Video is een Audio-Video specialist en vindt persoonlijk en vakkundig advies erg belangrijk. Daarom is hun team van adviseurs altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ze bezoeken daarvoor regelmatig trainingen en beurzen van leveranciers. De interesse in elektronica is bij iedereen meer dan aanwezig.

Audio-Video Specialist brengt vier keer per jaar een eigen folder uit. In deze folder leest u de nieuwste produkten, handige tips en natuurlijk scherpe aanbiedingen.
Van deze folder verschijnt ook een internetversie. Hier kunt u aanvullende informatie en foto´s vinden bij de folder. Klik hier om de internetfolder te bekijken
Er is een uitgebreide computercorner waar u naar eigen wensen op maat een PC systeem kunt laten samenstellen. Ook voor een PC-Prive project kunt u bij ons terecht.Bovendien is Joosen Pinnacle video-partner en is gespecialiseerd in het leveren van complete videomontage-systemen. U kunt hierin kiezen uit een eenvoudige kaart met Nederlandse software tot een echte “real-time” kaart zoals de Pro-One. Een winkel waar men zowel kennis heeft van videocamera’s als van computers zijn er niet veel zodat men uit heel Brabant hiervoor naar Joosen Audio-Video komt. 
 

 Audio:

We beschikken over 300 m2 showroom met 2 speciale luisterruimtes. Hierin kunt u op uw gemak luisteren naar diverse combinaties van apparatuur en speakers van toonaangevende merken zoals; Harman-Kardon, Yamaha, NAD, Marantz, Sony, Pioneer, Philips, JVC, Bose, Infinity, JBL, BNS, Magnat, Mordaunt Short, Quadrall en Hepta.

Video:

In onze “videoafdeling” vindt u een ruime keuze in tv’s van groot tot klein. Eventueel in combinatie met een fraai bijpassend meubel. Verschillende PLASMA/LCD schermen kunt u bij ons bewonderen in onze speciale ruimte. Natuurlijk hebben we een grote keus in DVD systemen en DVD recorders welke altijd demonstratieklaar voor u staan. Uiteraard vindt u bij ons ook diverse video- en foto camera's.

Computer:

Er is een uitgebreide computercorner waar u naar eigen wensen op maat een PC systeem kunt laten samenstellen. Ook voor een PC-Prive project kunt u bij ons terecht.Bovendien is Joosen Pinnacle Pro video-partner en is gespecialiseerd in het leveren van complete videomontage-systemen. U kunt hierin kiezen uit een eenvoudige kaart met Nederlandse software tot een echte “real-time” kaart. Een winkel waar men zowel kennis heeft van videocamera’s als van computers zijn er niet veel zodat men uit heel Brabant hiervoor naar Joosen Audio-Video komt. 
 
Verhuur:

Omdat we ook een groot aantal zakelijke klanten hebben is er regelmatig vraag naar verhuur van allerlei apparatuur. Van een eenvoudige kleuren-tv tot een 50” plasma scherm. U kunt hiervoor bij ons terecht. Een echte specialist op het gebied van beeld en geluid. En u kunt bij ons nog gratis voor de deur parkeren ook!!

 
Joosen Audio Video
Beneluxlaan 61, 5042 WK Tilburg.
Tel 013-4670537
Fax: 013-4682793
E-mail:

ANWB Routeplanner Europa