Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Theo Pruijs

High End Audio

Al ruim dertig jaar worden we, zowel in Nederland, als daarbuiten erkend als pionier op het gebied van High End Audio. Door een jarenlange relatie met vertegenwoordigers en fabrikanten in High End Audio zijn we in staat om een nieuwe geluidsinstallatie en/of een bestaande installatie beter te laten klinken en nog meer aan te passen aan uw wensen.

Wij werken dan ook niet zoals veel van onze collega’s, met een scala van merken, maar met een met zorg en kundig samengesteld assortiment. Een audio installatie van Theo Pruijs is altijd Custom Made en dus hoorbaar beter!

Home Automation
Al sinds 1984 integreren wij de audiovisuele installaties in domotica systemen. Dus niet alleen lichtsturing, klimaatregeling, verduistering etc. maar ook de audiovisuele installatie kan bestuurd worden vanuit een touchscreen, remote of zelfs vanuit een PDA. Ideaal voor bijvoorbeeld een presentatieruimte, home theater of privé residentie.In de afgelopen 5 jaar hebben we zowel in Nederland als elders in Europa een 30-tal van dit soort projecten gerealiseerd waardoor we ons Nederlands marktleider op dit gebied van gebouwbeheersing mogen noemen.

Multi-Room
Audio en/of Video in meerdere vertrekken vanuit een centrale bron (audio/video server, CD/DVD speler etc) regelbaar en beschikbaar in ieder vertrek afzonderlijk. Dat is multiroom.Geen aparte geluidsinstallaties in verschillende ruimten in uw woonhuis of bedrijfsruimte, geen rondslingerende afstandsbedieningen, maar één bedieningpaneeltje; keurig weggewerkt in de muur . Meer heeft u niet nodig voor een optimale bediening en gebruiksgemak van uw apparatuur.

Home Theater
Niet meer in de rij staan voor de nieuwe Tarrantino of Scorsesi maar gewoon thuis uw persoonlijke keuze bepalen met een beleving zoals in de bioscoop. Op de bank genieten van een plasmascherm kijkend naar je favoriete voetbalclub of in je eigen filmzaal in echte bioscoopstoelen met vrienden en een zak popcorn kijken naar je favoriete speel- of muziekfilm. Live, DVD, plasma of filmscherm alles kan Custom Made!


Hoewel onze cliënten uiteraard gehecht zijn aan hun privacy is het eventueel mogelijk veel door ons gerealiseerde projecten te bezichtigen. Neemt u gerust contact op voor een demonstratie op afspraak in onze showroom of een eventuele bezichtiging van een project.

Theo Pruijs Consultancy
Kerkstraat 276
1017 HA Amsterdam
Tel: 020 626 93 23
Fax: 020 421 04 39
E-mail:

 
Gerelateerde artikelen:
Producenten