Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgi. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

HiFi Studio City (Hobo HiFi)

Sinds 15 November 2004 is Hifi Studio City onderdeel van Hobo Hifi B.V. met filialen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Boxmeer, Den Bosch, Haarlem, Rotterdam en nu dus ook Enschede.  Aan de rand van het centrum van Enschede vindt u Hifi Studio City. In onze winkel vindt u een zeer uitgebreid aanbod van alle merken die Hobo in haar pakket heeft. Als u de winkel binnenstapt weet u meteen dat u aan het juiste adres bent voor al uw Hifi-, Home Cinema- en beeldapparatuur. We beschikken over drie afsluitbare luisterruimtes waarvan er ??n volledig is ingericht ten behoeve van Home Cinema met een volledig schakelbaar 5.1 Hoschar schakelpaneel.

De tweede ruimte is bestemd voor luidsprekers tot ?1000,00 en de derde (zeer ruime) ruimte voor High End stereotoepassingen. Met een enthousiast en vakbekwaam verkoopteam staan wij u met veel plezier te woord over uw toekomstige Hifi of Surround installatie. Een parkeerplaats is hier niet moeilijk te vinden: tegenover onze winkel is een zeer grote parkeerplaats. Laden en lossen kan zelfs bij ons voor de deur.

Kortom: het is de moeite om in Enschede een bezoek aan onze winkel te brengen! De koffie staat klaar!

Hobo Hifi Enschede werkt onder de naam Hifi Studio City. Dit omdat Enschede al een andere winkel kent die Hobo heet, welke overigens niets met Hobo Hifi B.V. van doen heeft!
Service en kwaliteit staan bij HOBO voorop en dat merkt u onder andere aan het volgende:

Bij ons vindt u uitsluitend de betere merken in alle prijsklassen, de nieuwste ontwikkelingen op audio- en videogebied demonstratie klaar, Plasma,DVD (audio),Dolby Digital (EX),DTS (ES),LCD,SACD etc. Uitgebreide voorlichting door audio- en videospecialisten en deskundig en objectief advies op basis van 30 jaar ervaring. Demonstratie in afgesloten luisterruimtes. Tot 10 jaar garantie op apparatuur en luidsprekers,  en inruil van oude apparatuur is mogelijk .
Levenslange garantie op onze service: wij zijn pas tevreden als u dat bent! Gratis thuisbezorgen en installeren, en we hebben een eigen technische dienst voor een snelle en deskundige reparatie van alle merken

Producten:o.a.

Aldenkamp,  Arcam,  Atacama,  Audio research, Bang&olufsen, B&W  Bowers en wilkins, Byerdynamic, Dali,  Denon,  Diboss,  Dual,  Dynaudio,  Elac,  Focal.JM Lab,  Hifidelio, Hitachi,  KEF,  Lacie,  Loewe,  Marantz,  Mark Levinson,  Marsh,  Master,  Meridian,  Mobile Fidelity,  Sound Lab,  Monitor Audio, Monster cable,  Musical Fidelity,  NAD,  Oehlbach,  Onkyo,  Pioneer,  Pro-ject,  Quad,  REL,  Rotel,  Sennheiser,  Siltech,  Sonos,  Tannoy,  Thorens,  Tivoli Audio,  van den Hul,  Vogel`s,  WBT.

HiFi Studio City,
De heurne 57,
7511 GZ Enschede.
Tel: 053 4 31 71 10.
Fax: 053 43 05 702.
E-mail:

http://maps.google.nl/

ANWB Routeplanner Europa