Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
 
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Zuid Holland

Aelive

Aelivé hifi-projecten. Welkom bij Aelivé hi-fi, een toonaangevend bedrijf dat opereert vanuit de centraal gelegen showroom in Bergambacht. Wij werken volgens het Travivi concept, waarbij beleving een centrale rol speelt. Prestatie, kwaliteit en vormgeving gaan hand in hand.

Lees verder
 

Art`s Audio en Audio Excellence

Art's audio en Audio Excellence zijn échte specialisten. Sinds jaar en dag zijn we het adres voor al uw muziek en beeld oplossingen. Van een eenvoudige stereo-oplossing tot een complex multiroom systeem of een volledige bioscoop. U kunt er bij ons voor aankloppen.

Lees verder
 

Audio 4

A u d i o  4  levert een nieuw ontwerp om muziek onvervormd weer te geven! Wij zijn een van de weinige ondernemingen die elektrostatische luidsprekers in elkaar zetten. De luidsprekers van  A u d i o  4  zijn anders en beter dan traditionele dynamische of electrostatische luidsprekers.

 

Lees verder
 

Audio Control

Audio Control adviseert en installeert al meer dan 25 jaar bedrijfsgeluids- en ontruimingsinstallaties in heel Nederland. Ook kunt u bij ons terecht voor aanleg van Norm NEN 2575 installaties, turn-key projecten, vergader- of ringleidinginstallaties of verhuur daarvan. Vraag vrijblijvende prijsopgave of offerte aan.

Lees verder
 

Audio Gallery

Audio Gallery is inmiddels  meer dan vijfentwintig jaar actief in de hifi wereld en tot op de dag van vandaag stellen wij alles in het werk om een passend systeem te vinden, gericht op wat U zoekt. Hierin wordt U persoonlijk benaderd en geadviseerd door een van de medewerkers.

 

Lees verder
 

Audiohuis Delft

Audiohuis delft, U vindt bij ons een geselecteerde collectie van gerenommeerde audiomerken met een exclusief muzikaal karakter en een hoge kwaliteitsstandaard. Daarmee wordt voldaan aan de wensen van de klant die deze klasse weet te onderscheiden.

Lees verder
 

Bang en Olufsen Katwijk

De aanschaf van Bang & Olufsen apparatuur betekent investeren in de hoogste kwaliteit. Wij adviseren u dan ook uitgebreid over uw mogelijkheden. In de winkel, of bij u thuis tijdens een bezoek. Geen huis is namelijk hetzelfde en dat geldt ook voor uw ogen en oren: ieder mens beleeft beeld en geluid op een geheel eigen wijze.  Gemak, comfort en goede service. Bij Bang & Olufsen draait het om meer dan audio en video alleen. Het is een lifestyle. De klanten van Bang & Olufsen Katwijk houden van comfort, gemak en natuurlijk van goede service. Uit het hele land weten klanten de weg naar onze bijzondere winkel te vinden. We nemen graag de tijd om u uitgebreid voor te lichten en u te laten zien en ervaren wat gemak, comfort en goede service bij ons betekent. Met Bang & Olufsen haalt u een topinstallatie in huis, optimaal kijk- en luistergenot voor vele jaren. Mocht de kwaliteit desondanks te wensen over laten, dan kunt u altijd een beroep op ons doen. Onze servicemedewerkers en technische dienst helpen u graag en snel.

Lees verder
 

Barning

Barning al drie generaties in de muziek. In 1921 werd begonnen met de verkoop, het stemmen en het repareren van piano's, vleugels en harmoniums. In de jaren tot nu is er veel veranderd. Harmoniums hebben plaats gemaakt voor keyboards en naast de akoestische piano's en vleugels zijn de digitale piano's niet meer weg te denken. En zelfs het inbouwen van een digitale piano in een akoestische piano behoort tot de mogelijkheden..

 

Lees verder
 

Brians Custom Audio

Maatwerk. Zoals we ook in auto’s doen, kunnen we bij u thuis ook een maatwerk oplossing maken. Echt alles is hierbij mogelijk. Gemotoriseerd beeldscherm? Op maat gemaakte luidsprekers? Een mooie wandkast waarin alles geïntegreerd zit? Geen probleem! Laat het ons weten.

 

Lees verder
 

Chattelin Audio Systems

Wie is Peter Chattelin?
Op de eerste plaats ben ik een bevlogen muziekliefhebber en -beoefenaar met een hang naar perfectie; voor concessies is eigenlijk geen ruimte.Daarnaast ben ik tevens iemand met een duidelijke visie en een duidelijk doel voor ogen.Ik heb 28 jaar gewerkt als audioadviseur vanuit diverse topwinkels in Nederland. Dit heeft ertoe bijgedragen dat ik met `s-werelds meest geavanceerde apparatuur ervaring heb opgedaan, onder allerlei omstandigheden, en op tal van locaties.
Lees verder
 

De Ru

De Ru is een familiebedrijf, het bedrijf is in 1972 opgericht toe het voormalige Slemmer werd overgenomen. Al meer dan 33 jaar leveren wij de beste service op het gebied van witgoed, bruingoed en klein huishoudlijke apparatuur.

Lees verder
 

De Vries Electro

Welkom bij de Vries elektro
Een familiebedrijf kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de kwaliteit van de producten en de uitstekende service naar klanten. Dat zie je ook terug bij de Vries Elektro. De familie De Vries begon in 1930 in Voorburg en omgeving met de verkoop van de allereerste stofzuigers. Er is sinds die tijd veel veranderd op het gebied van witgoed, huishoudelijke apparatuur en elektronica. De nieuwste producten van alle gerenommeerde merken staan tastbaar in de grote showroom aan de Emmastraat in Oud Rijswijk klaar voor demonstratie en een deskundig advies.

Lees verder
 

DesignSpeakers.nl

Designspeakers is een jong bedrijf dat zich richt op het combineren van kwaliteit en fraaie vormgeving op het gebied van hifi apparatuur. Ons bedrijf is voortgekomen uit onze eeuwige man-vrouw strijd: hij wil kwaliteit, maar zij wil dat ding niet in huis hebben. We ontdekten dat we niet de enigen waren... Zoekend naar oplossingen is Designspeakers geboren. Alles wat we verkopen voldoet aan onze eisen: het moet kwalitatief goed zijn én met een hoge Wife Acceptance Factor. Inmiddels zijn we een bedrijf met een breed assortiment van (o.a. high end) luidsprekers, bekabeling en audioapparatuur

 

Lees verder
 

Emotional Audio

Emotional Audio in Zoetermeer met een grote collectie Nieuwe, Demo en gebruikte High-End apparatuur.

Lees verder
 

Firestone Audio

Firestone-Audio Europe
The official European distributor for Firestone Audio Taiwan ! Firestone Audio is designing and manufacturing miniature high-grade audiophile equipment. High-end components, with unbeatable price/performance ratio.
Lees verder
 

Foka

Foka, de foto-speciaalzaak van Nederland Nergens anders vindt u zo een uitgebreid en bovendien scherp geprijsd assortiment!

Lees verder
 

GadgetsToday.nl

Welkom bij GadgetsToday.nl Hoe werkt onze website?  Links in het scherm tref je de verschillende categoriën waar we mee werken. Het kan zijn dat één artikel in verschillende categoriën voorkomt, omdat het aan de kenmerken voldoet van zowel de ene als de andere categorie.Als je op één van de categoriën klikt krijg je in het volgende scherm het totaal overzicht te zien van de artikelen die daaronder vallen.
Lees verder
 

HiFi Luidsprekers.nl verkoop

Hifi-Luidsprekers.nl
Wij ontwerpen en produceren handgemaakte kwaliteits luidsprekers met een uniek design. Bedoeld voor veeleisende hifi- en thuisbioscoop / surround toepassingen.Onze produkten leveren wij direct aan de consument en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Hifi-Luidsprekers.nl !Hou deze site in de gaten, want regelmatig hebben wij nieuwe produkten.

Lees verder
 

HiFi Studio Number One

Als familie bedrijf stellen wij met heel veel passie en plezier een Hifi-set voor u op maat samen. We gaan alle grote beurzen af, bezoeken de fabrieken en spreken met de ontwerpers in binnen- en buitenland. Zo volgen wij de nieuwste ontwikkelingen en halen alleen de best klinkende producten in huis

 

Lees verder
 

HiFi Studio Zwaard

 Welkom bij HIFI-STUDIO ZWAARD te Rotterdam. Wij bieden maatwerk in Hifi geluid met muzikale beleving. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u de juiste "Match" te vinden.
Voor de eerste luistersessie kunt u gebruik maken van onze "Studio" luisterruimte welke een normale woonkamer akoestiek bevat voor realistische beoordeling. Daarna raden wij altijd aan de luistersessie thuis te laten plaatsvinden, zodat u zeker kunt zijn van de voor u juiste keuze en jarenlang luisterplezier beleving met uw favoriete muziek.

Lees verder
 

Hifistudio79

Hifistudio79 Dé hifispecialist van Zoetermeer. Missie..... Bij HiFiStudio79 staat zowel de klant als muziek centraal en daarom staat een persoonlijke aanpak bij ons hoog in het vaandel. In onze demo-ruimte kunt u in alle gemak onder het genot van een bakje koffie luisteren naar producten waarvan HifiStudio79 officieel dealer is. Ook is het uiteraard mogelijk om uw eigen apparatuur mee te nemen en aan te sluiten. Op deze wijze kunt u een goede indruk krijgen van de producten en krijgt u tevens toegewijd advies en service, ook in de avond-uren!!
Lees verder
 

Iman Dane HiFi Studio

HIFI STUDIO IMAN DANE adviseert en levert oplossingen op het gebied van hifi-stereo apparatuur en geluidsweergave

Lees verder
 

Joop Faase

Joop Faase  Prins Bernhardstraat 90 2202LR Noordwijk. Telefoon: +31 713613558.
Lees verder
 

KlankBart

KlankBart, goed voor beeld en geluid in huis. specialist in thuisbioscoop projectie en stereo voor thuis. KlankBart is de distributeur van projectoren en projectieschermen voor de perfecte thuisbioscoop.
Lees verder
 

Lexicom Multimedia

Op een prachtige locatie bij de historische sluisjes van Leidschendam, bevindt zich sinds december 2007 Lexicom Multimedia. Het pand waarin eerst Glasbergen audio/video gevestigd was heeft een ware metamorfose ondergaan. Daarin is nu een selectie te vinden van de mooiste apparatuur op audio- en videogebied.
Lees verder
 

Middendorp Audio Video

Hifi Video Wim Middendorp is een zelfstandige Audio Video speciaalzaak.  Wij verkopen hoogwaardige, en goede middenklasse Hifi, TV's en Video apparatuur Van onder andere: Bang & Olufsen, Loewe, Onkyo, Revox, Bose en Bose Lifestyle, Metz, Marantz, Sony, Technics, Philips, JVC, Technics, Panasonic, Elac, Magnat, Tannoy, Piega en JMLab.

Lees verder
 

Mijn Hometheater

advertentie
 

Overgauw HiFi Video Centrum Bv

HI-FI VIDEO CENTRUM OVERGAAUW is sinds 1964 een begrip in Leiden. Aangezien het bedrijf nog steeds volledig zelfstandig door de familie gedraaid wordt, vind u hier nog behalve het steeds unieker wordende vakmanschap, een getoetst pakket aan beeld en geluid met een scherp prijsbeleid.

Lees verder
 

PLS Audio

Pls Audio Logo

PLS AUDIO ontwikkelt en bouwt sinds 1989 hi-fi en high-end luidsprekers; dit vindt uiteraard plaats in hun eigen geluidstudio en werkplaats. Zo leveren zij ± 15 type luidsprekers: van gesloten kast tot transmissielijn systemen en complete 5.1 luidsprekersets voor uw home cinema. Al deze sets zijn in de drie luisterruimtes te bewonderen en te beluisteren. Zij leveren deze luidsprekers in elke kleur (spuitwerk) of met een afwerking van echt houtfineer. Voor de startende en de gevorderde luidsprekerzelfbouwer leveren zij complete zelfbouwsets, maar ook losse bouwcomponenten zoals filtercomponenten, scheidingsfilters, luidsprekerunits (chassis), demping en aansluitmateriaal, en op maat gezaagde MDF kastpanelen.

Lees verder
 

Pluimgraaf Geluid

Al meer dan 35 jaar is Pluimgraaff een begrip als het om geluid draait.

Wij houden ons bezig met het samenstellen van goede en betaalbare geluidscomponenten.Onder ons "assortiment" vindt u een zeer ruime keuze van de topmerken die wij leveren.Zeer aantrekkelijk is de "occasions" pagina, daar vindt u gebruikte apparatuur van topklasse.Het leveren van de beste service is ons streven.Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.Onze service bestaat uit: Advies, Demonstraties,Installatie, Onderhoud en Reparatie.

Lees verder
 

Radio Brusse

Radio Brussé, van Leeuwenhoeckstraat 64, 3112 SW Schiedam.Tel: 010 4266330. Fax: 010 4262796.
Lees verder
 

Radio Fortuin

Radio fortuin is in 1926 opgericht door de heer A.H.L.Fortuin, met een pand op het westeinde in Den Haag. Daar werden enkel reparaties uitgevoerd. Pas jaren later, in 1985 zijn wij ook op het regentesseplein begonnen. Dit is in 1991 uitgebreid met de carshop Fortuin. Onlangs zijn zowel de carshop als het regentesseplein geheel verbouwd. wij zijn gespecialiceerd In reparatie en verkoop van veel bekende merken.

Lees verder
 

Radiobeurs Louter

Inmiddels staat alweer de derde generatie Louter aan het hoofd van De Radiobeurs. In 1935 begon Pleun Louter zijn zaak in tweedehands radio’s en een dumphandel. Na 18 jaar nam zoon Ad de zaak over. In 2001 werd de zaak officieel eigendom van kleinzoon Peter Louter. Hij zwaait nog steeds de scepter over het springlevende familiebedrijf.

Lees verder
 

RAM Audio Video

RAM Audio Video, stephensonweg 14, 4207 HB Gorinchem.
Lees verder
 

Remo Luidsprekers

Remo levert alles wat u nodig heeft om luidsprekers te bouwen. En complete luidsprekers, subwoofers, ESL, HiFi en home cinema apparatuur, speakerstands, hifi racks, interlinks enz.van de merken JMlab, Tannoy, Davis, MJ Acoustics, Rotel, Atacama enz. Bij Remo kunt u rekenen op een uitstekende service en deskundige adviezen. Bovendien betaalt u bij Remo nooit te veel: 

Lees verder
 

Rik Stoet

Waar is dat gevoel gebleven? Op het tapijt liggend platen draaien en platenhoezen verslinden. Volgens ons kan dit nog steeds! Wij zijn gespecialiseerd in draaitafels en versterkers in elke prijsklasse, zelfs in bouwpakketvorm! Het leukst is het om oud en modern te combineren, en wel zo dat dat gevoel, die emotie weer terugkomt. Zo stellen we complete sets samen die klinken als vanouds, met het comfot van vandaag! We richten huizen in met muziek in alle kamers, soms bijna onzichtbaar. We gebruiken gecentraliseerde bronnen en projecteren beeld in uw thuisbioscoop. Ook met licht zijn we goed. We praten dan echter niet meer over lichtpunten; sferen zijn belangrijker, net als bij geluid.

Lees verder
 

Roest

In deze winkel vindt u onder meer een ruim assortiment aan luidsprekers, versterkers, CD-spelers, DVD-spelers, videorecorders, teevee`s plasmaschermen en projectiesystemen, en verder al het andere dat nodig is voor het samenstellen van je optimale audio en/of video installatie. Bij Roest kan je natuurlijk ook terecht voor al je wensen als het gaat om beeld en geluid, ongeacht het budget dat je ter beschikking hebt. Het is namelijk hun doel om in iedere prijsklasse de beste prijs/kwaliteitverhouding te leveren.

Lees verder
 

Sense Of Music kanaalweg 48 Leiden

De website van Sense Of Music van Ronald Spaargaren heeft een grote metamorfose ondergaan.  Een muzikaal welkom geheten op mijn site, Sense of Music.nl  Bij Sense of Music wordt u hartelijk en vriendelijk ontvangen door ondergetekende, Ronald Spaargaren. Sinds 2004 ben ik al actief met deze uit de hand gelopen hobby. Bij mij geen opdringerige manier van verkoop, gewoon oprecht advies, gezelligheid en buitengewoon goed klinkende merken, die ik in de loop der jaren verzameld heb en die in drie mooie en rustige showrooms opgesteld staan.

Lees verder
 

Solutions in Sound en Vision

Solutions Vision  en Sound in de Dorpstraat ZoetermeerSolutions In sound & vision is reeds 6 jaar actief  in de verkoop en installatie van Hifi en video.
In eerste instantie uitsluitend het complete assortiment van Loewe & Loewe systems en zo goed als alle producten van Bose. Echter werd dit al snel aangevuld met NAD audio & LCD, Dali  en later Cambridge Audio. Enige tijd geleden zijn  wij verhuisd naar een nieuwe locatie in Zoetermeer alwaar we nu ook Rotel, B&W (660 en 700 series), Final Sound en Pioneer Plasmavision verkopen.

Lees verder
 

Sowell HiFi Studio

Sowell HiFi is sinds 1978 gespecialiseerd in audioapparatuur.U vindt bij ons een ruime collectie aan luidsprekers,versterkers, cd-spelers, draaitafels en accessoires voor de audio-installatie. Wij geloven in specialisatie en kwaliteit. Dit zijn namelijk garanties voor uw muziek plezier, wat wij graag aan geïnteresseerde muziekliefhebbers overbrengen.   Zo is er inmiddels een grote klantenkring ontstaan. Sowell hifi is sinds 1978 gespecialiseerd in audioapparatuur.

Lees verder
 

Speaker & Co

Al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in zelfbouwluidsprekers. U vind onze winkels in Haarlem, Groningen en Rotterdam, voor meer informatie per vestiging klik op contact. U kunt bij ons terecht voor luidsprekers, wisselfilter-componenten, houtpakketten en natuurlijk beschikken wij over luisterruimte’s waar u op uw gemak kunt luisteren naar meer dan 30 verschillende modellen. Ook voor aanvulling of uitbreiding van uw bestaande Hifi-set naar een volwaardige Dolby-Digital set bent u bij ons op het juiste adres. Sinds kort kunt u ook DVD-audio en SACD multichannel bij ons beluisteren.
Lees verder
 

Splash Vision

Splash VisionOver SplashVision
SplashVision is specialist in waterdichte televisies en staat voor kwaliteit en een scherpe prijs. SplashVision is een onderdeel van Alcatho B.V., een jong handelsbedrijf in Rotterdam. Alcatho is o.a. bekend van de A-bike. Voor meer informatie over Alcatho verwijzen wij u graag naar www.alcatho.nl
Lees verder
 

Studioi 107

Het concept van Studio 107 in Den Haag is simpel: hifi-apparatuur inkopen en verkopen. Studio 107 zorgt voor de doorstroming op de hifi-markt. Immers, nieuwe apparatuur koop je makkelijker wanneer je voor je huidige apparaten een goede prijs kunt ontvangen.
Voor een koper van tweedehands hifi apparatuur is een lage prijs niet altijd het belangrijkste koopargument.

Lees verder
 

Track2

Track2 is gespecialiseerd in het integreren van audio en homecinema systemen in uw interieur. Wij geven uw omgeving klank en kleur. Door u componenten te leveren die emotie weergeven en die perfect passen bij de levenswijze van nu.

Lees verder
 

Van Berge Henegouwen

Als u optimale service zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt vijf dagen per week bij ons terecht, bovendien plaatsen wij in Leiden en omstreken gratis, berekenen wij nooit voorrijkosten en beschikken wij over een eigen technische dienst. En ook onze betalingsregeling is zeer aantrekkelijk; zonder rente en extra kosten. Vraag gerust naar de voorwaarden. Daarom zijn de meeste van onze klanten ook vaste klanten.

Lees verder
 

Van der Groef

 Van Der Groef, Visstraat11, 3231 AV Brielle.Tel: 0181 418121.Fax: 0181 418291.
Lees verder
 

Van der Hoeven audio&Video

Van der Hoeven Audio&Video, Rijksstraatweg 24, 3221 KA Hellevoetsluis.Tel: 0181 319456.Fax: 0181 314247.
 

Zelfbouwen Elektrostaten

Voor veel mensen is de Elektrostatische Luidspreker (ESL) of Elektrostaat nog altijd een geheimzinnige luidspreker. Dit wordt onder andere veroorzaakt door het afwijkende uiterlijk van de weergever. De ESL heeft geen kast als behuizing, maar is plat en open aan voor en achterkant. Ook de hoogspanning op de ESL wordt als gevaarlijk gevoeld; het is niet veel anders dan de 'spanning' bij het uittrekken van een statisch geworden trui of het aanraken van een stalen buro.

Lees verder