Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Middendorp Audio Video

Hifi Video Wim Middendorp is een zelfstandige Audio Video speciaalzaak.  Wij verkopen hoogwaardige, en goede middenklasse Hifi, TV's en Video apparatuur Van onder andere: Bang & Olufsen, Loewe, Onkyo, Revox, Bose en Bose Lifestyle, Metz, Marantz, Sony, Technics, Philips, JVC, Technics, Panasonic, Elac, Magnat, Tannoy, Piega en JMLab.

Ons bedrijf bestaat al bijna 20 jaar en hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de advies en verkoop van hoogwaardige Audio, TV en Video producten.

Het team bestaat uit de heer Gerrit v.d. Burg verkoopadviseur dhr. Nico Mulder, technisch en commercieel medewerker en dhr. Wim Middendorp als verkoopadviseur en eigenaar. Tevens worden wij in het weekend bijgestaan door vakbekwame parttime medewerkers die u kunnen adviseren bij de aankoop van de apparatuur. Ons prijsniveau is interessant en onze service uitstekend.

Apparatuur bij ons gekocht wordt door ons gratis geïnstalleerd, volledig geprogrammeerd en gedemonstreerd. Ook kunnen wij voor speciale wensen zoals kabels trekken en uitgebreide montage u terzijde staan. Wij berekenen daarvoor een bescheiden uurtarief.

Ons bedrijf is eenvoudig te bereiken per auto vanaf de rijksweg 15 richting Europoort afslag Hoogvliet in Hoogvliet bij de eerste rotonde rechtsaf aan het eind van de winkelstrip rechts, daar zijn wij gevestigd. Vanuit Spijkenisse links op de 3e rotonde en dan aan het eind van de winkelstrip rechts.

Wij stellen uw komst zeer op prijs.

Middendorp Audio Video
Texasweg 58 3193 LT Hoogvliet.
Tel: 010 4388118
Fax: 010 4166060.
E-mail:

Ons bedrijf is eenvoudig te bereiken per auto vanaf de rijksweg A15 richting Europoort afslag Hoogvliet, in Hoogvliet bij de eerste rotonde rechtsaf, aan het eind van de winkelstrip rechts, daar zijn wij gevestigd. Vanuit Spijkenisse links op de 3e rotonde en dan aan het eind van de winkelstrip rechts.

Vanuit Spijkenisse:


Grotere kaart weergeven

Vanuit Poortugaal Rhoon & Rotterdam-Zuid


Grotere kaart weergeven

Vanuit A15 Rotterdam en overige


Grotere kaart weergeven