Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Recensent John van Polen

John van Polen
Redacteur High-End Stereo en accessoires
Website Qualityhifi.nl
www.qualityhifi.nl
E-mail:

John van Polen is in 1988 afgestudeerd in de theoretische natuurkunde en is werkzaam als docent en examentrainer in wiskunde en natuurkunde. In de hifiwereld is John een hoog gewaardeerde recensent met bijzondere belangstelling voor high end stereo en accessoires. John heeft sinds 2007 circa tachtig artikelen geschreven voor HVT, het voormalige HomeStudio en Qualityhifi.nl. Daarnaast is hij actief geweest als vertaler (Nederlands  Engels) voor een fabrikant en importeur van accessoires. Neem contact op met John via het bovenstaande e-mail adres voor een professionele test van uw apparatuur of voor het schrijven, bewerken, verbeteren of vertalen van uw teksten.

Bronapparatuur en accessoires kan John thuis testen; versterkers en luidsprekers beoordeelt hij om praktische redenen bij belanghebbende of bij een aangewezen dealer. Dit heeft als voordelen dat belanghebbende optimale omstandigheden kan creëren voor zijn componenten en er meteen een reportage kan worden gemaakt over activiteiten en assortiment.

Alleen indien de kwaliteit van de geteste apparatuur daartoe voldoende aanleiding geeft, zal er een publicatie volgen. De vergoeding voor een en ander wordt dan in overleg vastgesteld.

Naast het verzorgen van publicaties, kan John optreden als onafhankelijk adviseur bij de aanschaf van kostbare geluidsinstallaties en bij pogingen daar het maximale aan klank aan te ontfutselen, bijvoorbeeld door middel van akoestische aanpassingen, stroomconditionering en minder voor de hand liggende accessoires. Een enkele e-mail in dit verband zal welwillend worden beantwoord; voor diepgravende werkzaamheden wordt een bescheiden vergoeding gevraagd.

 

Neem contact op met John van Polen via het bovenstaande E-mail adres.

 

 

Marc van berlo.

Ik schrijf over HiFi uit liefhebberij, maar neem mijn hobby serieus, bezoek evenementen, lees de bladen en heb veel contact met andere liefhebbers van goede muziekweergave. Ook bezoek ik regelmatig uitvoeringen van klassieke muziek, vooral de 'oude muziek'.

Marc van Berlo schrijft volledig zelfstandig maar kan uw artikelen op Qualityhifi plaatsen. Voor een review neem contact op via onderstaand E-mail adres

Contact:

 

E-mail:
Djept-Zuid 15
5502RN  Veldhoven
+31 (0) 40 2 53 32 32
Nederland