Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

X-fi High End Audioshow beleeft in 2016 zijn 6e editie

X-fi High End Audioshow beleeft dit jaar zijn 6e editie
Op zaterdag 24 en zondag 25 september kunnen muziekliefhebbers hun hart weer ophalen. In dat weekend vindt namelijk de landelijke X-fi High End Show plaats in in Koningshof, Veldhoven. Met meer dan 50 deelnemers, honderden merken, tientallen noviteiten, een platen- en cd-beurs, live muziek, workshops en nog veel meer, is dit hét niet te missen audio-event van het jaar. Bezoekers zijn beide dagen welkom vanaf 10.00 tot 17.00 uur.

Van betaalbare tot peperdure apparatuur, van streaming en draadloze muzieksystemen tot het analoge ‘zwarte goud’, het is in hét audioweekend van het jaar allemaal te bewonderen en te beluisteren. Naast de vele (wereld)primeurs is er tijdens dit X-fi weekend natuurlijk weer van alles te beleven, zoals live muziek, workshops, lezingen en ook een wijnproeverij! Alle bezoekers krijgen bij binnenkomst een speciale high end show-cd.

Deelnemers
Dagelijks melden zich nieuwe exposanten aan want dit evenement wil niemand missen. Een kleine greep uit de deelnemers van dit jaar: Van Medevoort Audio, Latham Audio (o.m. Naim), Yamaha, Audio Ingang (o.m. Harbeth), Symphony Audio (o.m. Magico), Audiac (o.m. MacIntosh), Joenit (o.m. Rega) en D&D Audio (o.m. Devialet).

Houd onze Facebookpagina in de gaten: Facebook/xfishow en kijk op de show website: www.x-fi-audioshow.nl