Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
 
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Wilson Benesch Square Five show bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen 1 feb 2014

Wilson-Benesch-Square-5-Series1 februari – Wilson Benesch Square Five show bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen. De Wilson Benesch Square Five luidspreker – het nieuwe topmodel in de Square Series 2 –  is pas net op de markt en heeft nu al opzien gebaard in de pers: “[De Square Five is] zo prachtig in balans, zo ongebruikelijk natuurlijk en expressief, dat zelfs een enkele beluistering zijn superioriteit bewijst. Niet spectaculair klinkend, maar spectaculair muzikaal!” (Roy Gregory, The Audiobeat)
Lees verder
 

TingshaAudio deelname aan Hörtest 2014 te Hamburg 1 en 2 feb 2014

2014 beloofd weer een spetterend jaar te worden met heel veel nieuwigheden en lanceringen. Onze deelname aan Hörtest 2014 te Hamburg, Duitsland.  Als distributeur voor Grandinote lanceren wij de top van Grandinote op deze show :  Domino preamp & Demone mono bloc  class A 60W Magnetosolid technologie in combinatie met de Zweedse monitors Transmission Audio, model M1i.  Wij introduceren hier ook een verrassing : Zensati Cables  !
Deze Zensati Cables oogsten verbazing en verrassing alom !  Er is dus heel wat te ontdekken op onze stand in kamer 246 Holiday Inn, Hamburg
Billwerder Neuer Deich 14 - Deutschland 20539

Datum show : zaterdag 1 en zondag 2 Februari 2014  Wij zijn vereerd beide CEO van Grandinote & Zensati Cables te begroeten op onze stand.

Met muzikale groet, TingshaTeam  www.TingshaAudio.com   www.TransmissionAudio.com  www.Grandinote.it  www.Zensati.com

 

Hay-End Audio open dag op 23 maart 2014

open dag op zondag 23 maart van 12.00 tot 16.30. Heeft u inmiddels alles al gehoord, maar nog niet gevonden wat u bekoort? Zeer waarschijnlijk dat u tijdens de Open Dag van 23 maart eindelijk uw set vindt:  dynamisch en met levensechte expressie, in een afwerking naar uw persoonlijke smaak en relatief zeer betaalbaar!      Er staan twee kamers ter beschikking. U hoort in de huiskamer de Artephonos Ensemble met de Peitho 606, en in de studio de Artephonos KT-88 met de kleinste Peitho. Alle info over de apparatuur vindt u op www.hayendaudio.nl.  Ook kunt u natuurlijk praten over het hoe en waarom van buizen, verschillende typen versterkers, onze buizen CD spelers en over modificaties.  Neem gerust uw eigen muziek mee, CD en/of LP. Ook voor uw gezin heeft Venlo en zijn directe omgeving veel te bieden: Sounds (de beste CD/LP-winkel van de Benelux), de grootste SATURN in Nederland, de gezellige binnenstad, het Limburgs Museum, Toverland, Klein Zwitserland, enzovoorts.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het adres:  Hondsdraf 38, 5913 DA te Venlo. Schikt u een van deze dagen niet, neem dan gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende privé-afspraak.

HAY-END AUDIO, VENLO (0031) (0)6 155 45 270    WWW.HAYENDAUDIO.NL

Lees verder
 

Café Engels Rotterdam lente HiFi show 22 en 23 maart 2014

Café Engels Rotterdam HiFi show 22 en 23 maart woredt ook dit jaar weer gepresenteerd door Sense of Music. Dit voorjaar dus weer een vervolg van de bekende en drukbezochte Café Engels show, georganiseerd door Sense of Music Powered By Qualityhifi.nl . Een "audiovoorjaarslenteshow"  voor iedereen, met een grote verscheidenheid aan HiFi apparatuur. In basis komen er enkele bekende standhouders weer terug,maar ook een aantal nieuwe gezichten van vooraanstaande fabrikanten en importeurs die zich bezighouden met High-End weergave. Als net als vorige jaar er weer dik 2000 man komen, wordt het weer gezellig. 


Hierboven een korte inpressie van de show in 2013 in Cafe  Engels.

Zoals in voorgaande jaren krijgen alle eerste 500 bezoekers voor maar 5 euro de nieuwe LP Sound Design 7, deze actie is mede beschikbaar gesteld door Sts-Digital. HVT zal over het verloop van de show  een uitleg en review geven van de producten die te zien en horen zijn, van diverse fabrikanten. Alpha Audio geeft diverse workshops met Streaming audio en de daarbij behorende mogelijkheden en toepassingen. Dit alles ondersteund met een paar live concerten waarover meer informatie volgt.
Redenen genoeg om langs te komen en een plek vrij te maken in de agenda.

Lees verder
 

Workshop Akiko Audio en HIFI Maastricht zat 1 feb 2014

Workshop Akiko Audio en HIFI Maastricht. Op zaterdagmiddag 1 februari (13.00 uur) organiseren wij in samenwerking met Hifi Maastricht een workshop ‘upgrades & tuning’ Geen verhalen en mooie praatjes maar we laten de verschillen horen! Overtuig u zelf.  Als basis dient een zeer goede set; van het merk NAIM. We laten zien waarom een ketenaanpak belangrijk is en ook wordt er aandacht geschonken aan stroomvoorziening, tuning en akoestiek.  Jack Akkermans, samen met partner Janet, eigenaar van Hifi Maastricht zegt het zo: ‘Een ketting is net zo sterk als de zwakste schakel; zorg daarom voor een gelijkmatige kwaliteit in de hele keten; dan presteert uw apparatuur pas optimaal!’ Akiko Audio zal enkele varianten van de Tuning Stick demonstreren. (deze hebben onlangs de Six Moons Award ontvangen!) Ook worden er stroomkabels van ons merk gebruikt tijdens deze workshop.

We geven tips en beantwoorden vragen!

Programma:
- Interlinks
- Luidsprekerskabels
- Stroomkabels en stekkerblokken
- Audiofiele zekeringen
- Tuning Stick’s
- Vragen

Aanmelden via mail: of
Er is plaats voor 10 deelnemers dus meld je nu aan.

 

Lyngdorf TDAI2170 bij het Solosound Lyngdorf Experience Center op 25 en 26 januari 2014

Lyngdorf SDAI 2170 en CD 2

Introductie bij het Solosound Lyngdorf Experience Center op 25 en 26 januari 2014.Tijdens deze show kunt u uitgebreid kennis maken met de nieuwe Lyngdorf TDAI 2170 geïntegreerde volledig digitale versterker
. We hebben lang moeten wachten op deze versterker die wij beschouwen als het beste audio apparaat ooit in deze prijsklasse!(van af €. 2590,-  *) Moeiteloos worden zelfs de moeilijkste speakers in slechtste omstandigheden aangestuurd, dit is onder andere mogelijk door het zeer geavanceerde Lyngdorf RoomPerfect® systeem, wat fouten in de akoestiek digitaal corrigeert waardoor u ongehinderd van uw muziek kunt genieten.
Lees verder
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Resultaten 261 - 270 van 3727