Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
 
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
juli 2015

Wij Audiohuisdelft zijn verhuisd en dat vieren we op 25 maart 2016

PictureWij Audiohuisdelft zijn verhuisd en dat vieren we op 25 maart 2016!  Mede door uitbreiding van ons aanbod is de sfeervolle winkel op de Oude Delft te krap geworden. We zijn inmiddels verhuisd naar een prachtig en ruim pand aan de Binnenwatersloot 30 in Delft.

Vrijdag 25 maart vanaf pakweg 19:00 uur vieren wij de Grand Opening met borrel en muziek.  Muzieknoten zullen, vanaf ongeveer 20:00 uur, worden geserveerd door Miguel Sucasas' Jazz Beats Group. We vinden het geweldig als jullie er ook bij zijn.

We beloven een gezellige avond. Rik en Hans

Audiohuisdelft.nl
015 2146852

Nieuw adres per 3 maart 2016: Binnenwatersloot 30  2611BK Delft

 

MARTEN DUKE piano black aanbieding bij Klinkt Beter

Marten Duke 2 high-end bookshelf / monitor nu voor 1995,- per stuk. Fantastische bookshelf waarmee de ontwikkeling van de 432 EVO streamer/player grotendeels tot stand is gekomen.

 

 

 

 

Lees verder
 

Cabasse AMP100 draadloze muziek weergave van zeer hoge kwaliteit

Cabasse AMP100 draadloze muziek weergave van zeer hoge kwaliteit! AVP 549€
StreamAMP: the new smart building brick of the Cabasse Stream house, for wireless music distribution with style and high resolution.
Eenmaal aangesloten op uw netwerk via de Ethernet of Wi-Fi, kan de Cabasse Stream AMP 100 al uw lokaal opgeslagen digitale muziekbestanden, duizenden internet radiostations evenals Spotify en Deezer streamen. De Stream AMP 100 is uitgerust met een optische SPDIF ingang die kan worden aangesloten op een flat screen televisie of een CD speler, twee analoge ingangen en een USB. Deze laatste biedt toegang tot muziekbestanden op geheugensticks of HDD's.
Lees verder
 

Cardas Audio brengt een audiofiele Ethernetkabel op de markt

Cardas Audio brengt een audiofiele Ethernetkabel op de markt:  Clear Netwerk CAT-7  Met de opkomst van netwerk assigned harddisks (NAS) en de streaming van muziekbestanden in hoge resolutie explodeerde ook de vraag naar ethernetbekabeling van hoge hoge kwaliteit. De Cardas Clear netwerkkabel biedt hogere snelheden, verhoogde bandbreedte en minimale ruis.
Lees verder
 

DEVIALET PHANTOM komt met wandsteun Gecko

DEVIALET PHANTOM komt met wandsteun Gecko
Vlaardingen, maart 2016 - Het Franse Devialet heeft voor de bijzondere Phantom een speciale wandsteun ontworpen.Wandsteun Gecko is het nieuwe accessoire van de Devialet Phantom. De wandsteun Gecko is een ongelooflijke stukje techniek. Het minimalistische ontwerp van de Gecko garandeert precisie, veiligheid en een perfecte stabiliteit voor de Phantom. Deze techniek handhaaft Phantom in de meest elegante manier. Met deze handige beugel kun je de Phantom op elke gewenste plek in je woning hangen. Je kunt hem met extreme precisie ophangen (±45 graden) voor een optimale geluidsbeleving. De Gecko is verkrijgbaar in het wit bij alle Devialet dealers in Nederland. De prijs is €199 * per stuk.
Lees verder
 

Nieuwe JM Reynaud dealers voor Belram

Nieuwe JM Reynaud dealers voor Belram.      Begin dit jaar heeft Belram in Brussel als importeur van JMR in de Benelux enkele nieuwe dealers aan zijn netwerk toegevoegd. We verwelkomen Holland Link (Kapelle), Audioperfect (Oostkamp), en Amplitude (Evere - Brussel). De luidsprekers van Jean-Marie Reynaud hebben iets uniek en met hun ervaring (ondertussen al meer dan 40 jaar) zijn ze geen nieuwkomer in de high-end audio wereld en hebben ze heel wat te vertellen - hoe kan het ook anders? Meer info over prijzen en officiële dealers vindt u op www.hifi.belram.be
 
Belram distribueert voor de Benelux een beperkt aantal met zorg uitgekozen merken: Atoll Electronique, Atohm luidsprekers & kabels, SSC accessoires en JM-Reynaud luidsprekers.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 11 - 20 van 3721