Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
 
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
juli 2015

PARADIGM luidsprekers introduceert PRESTIGE

Prestige is Paradigm—Verfijnd geluid voor de verwende muziekliefhebber.Met een nieuw en krachtig uiterlijk door de heldere en strakke lijnen, met alle aandacht voor zelfs de kleinste details, wordt door deze nieuwe Prestige serie luidsprekers van Paradigm de toon gezet.
Lees verder
 

NAD introduceert CI-980 en CI-940 meerkanaals eindversterkers

NAD introduceert met de CI-980 en CI-940 twee nieuwe meerkanaals eindversterkers die specifiek ontworpen zijn voor professionele Custom Installation toepassingen en audio-distributie systemen. De veelzijdige achtkanaals CI-980 maakt gebruik van moderne en uiterst efficiënte schakelende (klasse-D) versterkertechnieken, terwijl de vierkanaals CI-940 gebruikt maakt van NAD’s bewezen analoge klasse-A/B versterkertechniek.
Lees verder
 

ARTEPHONOS PEITHO dipool uitvoering van de hoorns bij HEA

ARTEPHONOS PEITHO Dipool uitvoering van de hoorns. De Peitho tweeter modulen T6 en T7 (zoals toegepast in de 406, 506, 507 en 607) zijn nu ook leverbaar in een dipool uitvoering, de T6-D resp. T7-D. Dat houdt in dat er aan de achterzijde een extra (dome) tweeter is geplaatst. De dipool geeft een optimale ruimtelijke afstraling. De dipool schept de mogelijkheid zelfs in een akoestische lastige ruimte of bij een niet optimale plaatsing van de speakers toch een realistische ruimtelijke weergave neer te zetten.

 

Lees verder
 

Open Deur dagen 9 en 10 mei 2015 bij Klinkt Beter

Net voor de show in München, dus op 9 en 10 mei, ben je bij Klinkt Beter welkom op onze opendeur, op beide dagen vanaf 14.00 tot 19.00 uur.


Centraal staat de nieuwste 432 EVO, die in topmodel voortaan € 4.000 kost, maar daar krijgt u heel wat extra voor terug: het spring suspension systeem, RAM playback en een nog straffere voeding met maar liefst 160 VA reserve (tweemaal zoveel als de dubbele Trends combinatie).

Het vernieuwde 432 EVO topmodel:


Lees verder
 

Akiko Audio introduceert Powercord Figure 8 Plug kwaliteit zonder aarde

Akiko Audio introduceert Powercord Figure 8 Plug kwaliteit zonder aarde. Menig apparaat wordt door de fabrikant geleverd met een eenvoudige plaatsbesparende Figure 8 stroomaansluiting zonder aarde. Bekende voorbeelden zijn; Sonos, Naim Muso en diverse streamers, dac’s en  televisie ontvangers. Het standaard kabeltje is van een zeer eenvoudige kwaliteit, voorzien van 2 dunne koperdraadjes en pvc isolatie.
Lees verder
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 91 - 100 van 3721