Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
 
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
december 2015

The Hifi Studio Number One kiest voor de Prestige lijn van Paradigm

Dé hifi specialist van Leiden en omstreken heeft de Prestige serie van Paradigm aan haar assortiment toegevoegd. The Hifi Studio Number One is, sinds haar oprichting in 1982, het adres voor de betere hifi en homecinema. Dit familiebedrijf heeft in de loop der tijd een uitgekiend assortiment aan merken en producten samengesteld, waarmee alle wensen van muziek- en filmliefhebbers kunnen worden vervuld.

Lees verder
 

Nieuwsbrief Poulissen

Lees verder
 

LD Pro muziek streaming dagen 28 29 en 30 dec 2015

LD Pro Houtdraaier 5 Heerenveen

 

Sennheiser high-end hoofdtelefoon HD 800 S

Sennheiser introduceert high-end hoofdtelefoon HD 800 SSennheiser introduceert high-end hoofdtelefoon HD 800 S. December 2015 – Sennheiser introduceert met de HD 800 S zijn nieuwe vlaggenschip hoofdtelefoon. De HD 800 S gebruikt de bewezen technologieën van zijn voorganger, de HD 800, terwijl het midden en laag verder zijn geoptimaliseerd. Door toepassing van een nieuwe innovatieve absorptietechnologie worden in de HD 800 S alle verschillende geluiden in de muziek – zelfs de fijnste elementen in het frequentiespectrum – hoorbaar. Tevens wordt de HD 800 S nu standaard geleverd met een symmetrische XLR4 kabel.
Lees verder
 

Pulse-Eight breidt uit en benoemt Dimex tot importeur en distributeur voor de Benelux

Pulse-Eight, fabrikant van NEO, breidt uit en benoemt Dimex tot importeur en distributeur voor de Benelux. Pulse-Eight, marktleider als het gaat om HDBaseT videodistributietechnologie, kondigde vandaag aan dat er met Dimex BV, distributeur van zeer hoogwaardige audio/videoproducten, een overeenkomst is getekend die de verkrijgbaarheid van NEO-producten in de Benelux sterk zal verbeteren.

Het bedrijf zal de verkrijgbaarheid van NEO-videodistributiesystemen daardoor sterk kunnen uitbreiden waardoor custom installbedrijven ongeëvenaarde oplossingen zullen kunnen bieden.

''NEO matrices worden worden ontworpen met de installateur en eindgebruiker in gedachten. Ingebouwd zijn CEC-support en krachtige web-interfaces waardoor snelle en eenvoudige installie mogelijk gemaakt wordt en zelfs simpeler in gebruik ongeacht de technische kennis van de koper'' zegt Martin Ellis, managing director van Pulse-Eight. Elke NEO matrix is continue verbonden met ons ''cloud-based management'' systeem waardoor elke opstelling permanent gemonitored wordt en installateurs tijdig gemeld wordt als er een eingebruiker in problemen zou komen; daardoor wordt onnodig voorrijden en tijdverlies voorkomen. Door met een actieve distributeur als Dimex te werken is het mogelijk dat wij deze manier van werken kunnen dupliceren voor de Benelux; onze technologie complementeert en versterkt het portfolio aan merken dat Dimex op dit moment al levert aan installateurs.
Dimex werk met een toegewijd team van technologie- en verkoopprofessionals dat een grote kennis bezit van Pulse-Eight producten in het bijzonder en de custom-installmarkt als geheel.

René Degens, business development manager van Dimex zegt: '' de NEO producten van Pulse-Eight zijn een welkome en hoogwaardige aanvulling op ons huidige programma en ze zullen het onze klanten/installateurs een stuk gemakkelijker maken''.

Over Pulse-Eight
Pulse-Eight werd opgericht in 2010 en is gevestigd in Poole, Dorset, Engeland. De Videomatrixproducten worden aldaar ontworpen met een op ''state of the art'' gebaseerde productiemethoden fabricagelijn samengesteld. Pulse Eight zorgt voor eigen EDID-, CEC- en IR bedieningsmogelijkheden die bij andere matrixoplossingen niet aangetroffen worden
Bezoek de Pulse-Eightwebsite voor  meer informatie: www.pulse-eight.com

Over Dimex
Dimex bestaat sinds 1981 en specialiseert zich in hoogwaardige geluids- en netwerkapparatuur. Het huidige merkenpakket omvat o.a. Audio Control, Cambridge Audio, Melco, On Controls,  Request Audio,  en Stealth Acoustics luidsprekers
Voor  meer informatie: www.dimex.nl
mail:
Met vriendelijke groet,

 

De 432 EVO muziekserver bestaat nu twee jaar daarom is er een bijzondere show 9-10 januari 2016

De 432 EVO muziekserver bestaat nu twee jaar, en daarom organiseert Klinkt Beter een bijzondere show op 9 en 10 januari 2016 met een Europese primeur!  Speciaal uit Finland werd het recent vernieuwde vlaggenschip van Amphion overgevlogen: de Amphion Krypton3. Een luidspreker waarvan er minder dan 15 paar van gemaakt zijn!  1. Amphion Krypton3

Lees verder