Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
 
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
februari 2015

Speciale verbouwingsaanbiedingen bij Poulissen feb 2014

Speciale verbouwingsaanbiedingen bij Poulissen. Poulissen Audio Video Center wil iedereen nu al laten profiteren van het winkelconcept van de toekomst. Het grootste deel van het huidige assortiment gaat met aanzienlijke kortingen in de aanbieding om ruimte te maken voor de metamorfose van de winkelruimte
Lees verder
 

Audio Icons is a limited edition print project created by speaker designer and musician Phil Ward

Lees verder
 

Brinkmann SPYDER

BRINKMANN SPYDER. De Brinkmann SPYDER is een volledig nieuw draaitafel ontwerp en zet een nieuwe standaard voor wat betreft Analoge geluidskwaliteit en flexibiliteit.De motorbody plint biedt plaats aan tot wel 4 armbases voor montage van de Brinkmann 10.0,10.5 en/of 12.1 armen en ieder ander denkbaar fabrikaat draaitafel arm met een lengte van 9 tot 12 inch. De SPYDER wordt snaaraangedreven via de nieuw ontwikkelde Sinus motor die ook dienst doet bij het topmodel uit de range van ontwerper/eigenaar Helmut Brinkmann,de BALANCE.
Lees verder
 

Burmester music center 151

Burmester 151 MusiccenterBurmester 151 Musiccenter. Het Burmester 151 Musiccenter is een High End Musiccenter met uitmuntende geluidskwaliteit en een exeptionele Processing snelheid zelfs van grote data volumes. De 151 kan gebruikt worden in bestaande systemen met vaste output of via de variabele output voor rechtstreekse DC gekoppelde aansturing van een eindversterker of aktieve luidsprekersystemen en dit zowel Balanced XLR of Single Ended RCA. En in plaats van de veel gebruikte digitale volume regeling wordt hier gebruik gemaakt van een volledige analoge volume control voor behoud van de volledige muzikale resolutie ook op de laagste volumes.

 

Lees verder
 

Cabasse Stream AMP

Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met de Cabasse Stream AMP 100 en vanzelfsprekend ook met de andere Cabasse stream modellen. U vind Cabasse op de ISE 2015 stand 5-U116.  2 SPEAKERS, STREAM AMP: A WORLD OF MUSIC. Once connected to your home network via Ethernet or Wi-Fi, Stream AMP 100 allows you to stream all your locally stored digital music files,thousands of internet radio stations as well as Spotify and Deezer. The Stream AMP 100 is fitted with an optical SPDIF input which can be connected to a flat screen TV or a CD player, two analogue and one USB inputs. The latter enables access to music files on memory sticks or HDDs. Instant Bluetooth Aptx connection is possible with NFC enabled smartphones and tablets.
Lees verder
 

BINNEN De Lumin D1 Music Player

2015 begint goed, de nieuwe Lumin D1 Music Player is medio januari leverbaar geworden voor een introductieprijs van €1.999,- * De Lumin familie wordt uitgebreid met de D1, het instapmodel dat wat betreft prestaties eigenlijk geen instap mag worden genoemd.

Lees verder
 

Sonos verbetert Sonos Controller-app

– Sonos verbetert zijn Sonos Controller-app met software-update 5.3. Dankzij deze update – nu beschikbaar in het bètaprogramma – beschikken gebruikers over een betere navigatie en snellere toegang tot muziek.
Afgelopen voorjaar introduceerde Sonos al de volledig nieuwe Sonos-app met een aantal belangrijke wijzigingen. Alle kennis die het bedrijf in tien jaar heeft opgedaan is verwerkt in een flexibel platform dat het hoofd biedt aan alle grootse veranderingen die het volgende decennium van streaming muziek te wachten staan.
Lees verder
 

Triple M audio shop Buizenweetje Kwikdamp gelijkrichters

Buizen weetje: Kwikdampgelijkrichters.  Ook in de voeding van buizenversterkers worden vaak buizen gebruikt.  Dat een solid-state gelijkrichter anders klinkt dan een gelijkrichtbuis is technisch te verklaren; er wordt geen hoogfrequente ruis geproduceerd door de buis en zijn inwendige weerstand is een stuk hoger. Strikt technisch gezien (de cijfertjes) wordt een lineaire voeding met een gelijkrichtbuis slechter; je verliest al bij de gelijkrichting flink wat voltage, je kunt minder buffercapaciteit plaatsen (wat overigens lang niet altijd slechter is, maar dat is een ander verhaal!), je hebt een veranderend uitgangsvoltage bij verschillende stroomafname door de versterker en veel weg gestookt vermogen (gloeidraad).

Lees verder