Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Brinkmann SPYDER

BRINKMANN SPYDER. De Brinkmann SPYDER is een volledig nieuw draaitafel ontwerp en zet een nieuwe standaard voor wat betreft Analoge geluidskwaliteit en flexibiliteit.De motorbody plint biedt plaats aan tot wel 4 armbases voor montage van de Brinkmann 10.0,10.5 en/of 12.1 armen en ieder ander denkbaar fabrikaat draaitafel arm met een lengte van 9 tot 12 inch. De SPYDER wordt snaaraangedreven via de nieuw ontwikkelde Sinus motor die ook dienst doet bij het topmodel uit de range van ontwerper/eigenaar Helmut Brinkmann,de BALANCE.

Naast het Chassis is ook het plateau gemaakt van een speciale resonantie geoptimaliseerde aluminium legering met een Crystal glas toplaag,het lager is als bij alle brinkmann draaitafels het eigen ontwikkelde Zero-Maintenance Hydrostatic type wat onverslijtbaarheid koppeld aan ultra precisie!

Standaard wordt naast een speciale schroefbare Record Clamp een grote Solid State Power Supply meegeleverd die uitgerust is met twee aparte voedingslijnen ,een voor de motorsturing en een tweede voor een unieke feature van de SPYDER, namelijk plateaulager verwarming.Dit zorgt onafhankelijk van de omgevingstemperatuur voor constante viscositeit van de smering van het plateau lager.

Optioneel is onder de benaming RöNT 2 ook nog een Buizenvoeding leverbaar die naast de SPYDER ook bruikbaar is voor alle andere Brinkmann draaitafels als de BARDO,OASIS en BALANCE.

Optioneel is onder de benaming RöNT 2 ook nog een Buizenvoeding leverbaar

De koppeling van precisie,emotionele betrokkenheid en een ultra dynamisch bereik waar alle Brinkmann draaitafels om bekend staan,en de mogelijkheid om tot 4 armen te monteren maakt de SPYDER tot een in alle opzichten uniek Audiofiel product!

Brinkmann SPYDER

De SPYDER heeft compleet in de 1 armversie een verkoopprijs van 9500 euro *,een extra armbase kost afhankelijk van uitvoering ,2000 tot 2400 euro * per stuk. De optionele RöNT Buizen Power Supply heeft een verkoopprijs van 3300 euro. *

Benelux Import SoundDesign Tel.0031(0) 516 577236 / /www.sounddesign.nl
IMPORT BENELUX ACAPELLA /BENZ MICRO/BRINKMANN/BURMESTER/LEHMANN/SOUNDDESIGN RECORDS


SoundDesign
State of The Art in High-End HiFI
POSTBUS 76
9230 AB SURHUISTERVEEN (NL)
TEL/FAX : 00 31 (0) 516 577236

www.sounddesign.nl