Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Burmester music center 151

Burmester 151 MusiccenterBurmester 151 Musiccenter. Het Burmester 151 Musiccenter is een High End Musiccenter met uitmuntende geluidskwaliteit en een exeptionele Processing snelheid zelfs van grote data volumes. De 151 kan gebruikt worden in bestaande systemen met vaste output of via de variabele output voor rechtstreekse DC gekoppelde aansturing van een eindversterker of aktieve luidsprekersystemen en dit zowel Balanced XLR of Single Ended RCA. En in plaats van de veel gebruikte digitale volume regeling wordt hier gebruik gemaakt van een volledige analoge volume control voor behoud van de volledige muzikale resolutie ook op de laagste volumes.

 

Ook is via deze analog control mogelijk om grote volumeverschillen tussen tracks van diverse afkomst,en zonder enige aantasting van o.a. de dynamiek te voorkomen.

Naast de mogelijkheid van opslag van de CD collectie op de dubbel uitgevoerde 2 x 2 TB harddisks,de z.g.n. Rip functie,kan het 151 Musiccenter ook afspelen van een USB stick en opgeslagen CD data exporteren naar USB om b.v. te beluisteren in de auto. Natuurlijk is het ook mogelijk uw CD collectie normaal af te spelen waarbij de gebalanceerde Reference DAC ook naar wens omgeschakeld kan worden van 96 Khz/24 Bit naar 192 kHz /24 Bit.

Verder is de 151 uitgerust met playback van internet radio van meer dan 10.000 stations,play back en import van van alle gangbare audio formaten tot 192 kHz / 24 bit,en kan ook muziek downloaden van het HIGHRESAUDIO portal. Tevens is een exclusieve database beschikbaar welke 3.500.000 titels bevat voor matching van de file data van geripte CD’s. Toekomstige aanpassingen en updates zijn mogelijk via het internet zodat de 151 altijd State of The Art is en de muziekliefhebber altijd kan worden voorzien van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden.

De 151 kan rechtsteeks of via de integrated WLAN in een network opgenomen worden en de bediening vindt plaats via een meegeleverde remotecontrol of voor full function via een App voor de iPad die ook optioneel meegeleverd kan worden. De geluidskwaliteit en mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd volledige info en productinformatie kan via de importeur SoundDesign aangevraagd worden.

Burmester 151 Musiccenter

Prijs € 15.800,= * Incl. iPad Mini 16 GB met geinstalleerde Burmester App €16.120,- *

SOUNDDESIGN IMPORT Tel 0031(0) 516 577236 /

  www.sounddesign.nl

IMPORT BENELUX :

ACAPELLA /BENZ MICRO/BRINKMANN/BURMESTER/LEHMANN/SOUNDDESIGN RECORDS

* voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier.

SoundDesign
State of The Art in High-End HiFI
POSTBUS 76
9230 AB SURHUISTERVEEN (NL)
TEL/FAX : 00 31 (0) 516 577236

www.sounddesign.nl