Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Theo Wubbolts Schrijft...Winterbanden

Winterbanden

Nee, beste lezers, ik ben niet ineens getransformeerd van ‘audio’- naar ‘auto’-vakjournalist! Hoewel het maar een kleine verschrijving lijkt, is het verschil toch heel groot. Het eerste verschil uit zich al in het bestedingspatroon dat door de consument in elk van beide branches wordt gebezigd. Ik zie op de vaderlandse wegen al weer heel veel nieuwe kentekenplaten verschijnen, terwijl in mijn directe omgeving iedereen nog naar zijn oude spulletjes zit te luisteren. Alleen het beeld, en dan heb ik het natuurlijk over de televisie, wordt steeds groter en platter.
 
Op de persreisjes en beurzen hoor ik overal hetzelfde liedje: de definitieve doorbraak van ‘plat en groot’. Op een van die bijeenkomsten, ik heb er vanaf januari zo tegen de vijftien gehad – ja echt – moest ik wel lachen. Wat is het geval? Uit onderzoek is gebleken dat in zestig procent van de gevallen er maar liefst drie luidsprekers in de doos blijven zitten van de gekochte home-theater-in-a-box, in vakjargon HTAB-tje. Alsof het de reserve- of winterbanden betreft.

Maar Mien toch, die spreeuwenkastjes – bij mij nog steeds de oude spelling: met een n , want in een kastje passen meerdere spreeuwen… – nemen toch geen ruimte in beslag? Bovendien, als het beeld steeds platter wordt, hoeft het geluid toch niet ook nóg platter? En daar kom ik bij het tweede verschil: de auto wordt steeds groter. Inmiddels heb ik de winterbanden weer in de garage gezet.

Theo Wubbolts is hoofdredacteur van HVT Magazine

Theo Wubbolts, hoofdredacteur Hifi Video Test