Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Cabasse AMP100 draadloze muziek weergave van zeer hoge kwaliteit

Cabasse AMP100 draadloze muziek weergave van zeer hoge kwaliteit! AVP 549€
StreamAMP: the new smart building brick of the Cabasse Stream house, for wireless music distribution with style and high resolution.
Eenmaal aangesloten op uw netwerk via de Ethernet of Wi-Fi, kan de Cabasse Stream AMP 100 al uw lokaal opgeslagen digitale muziekbestanden, duizenden internet radiostations evenals Spotify en Deezer streamen. De Stream AMP 100 is uitgerust met een optische SPDIF ingang die kan worden aangesloten op een flat screen televisie of een CD speler, twee analoge ingangen en een USB. Deze laatste biedt toegang tot muziekbestanden op geheugensticks of HDD's.

Tevens bezit de AMP100 een subwoofer uitgang en een analoge audio uitgang. Directe Bluetooth APTX verbinding is mogelijk door middel van de NFC functie met uw smartphones en tablets. Ook kunt u volume regeling en input selectie doen door middel van de losse ergonomische afstandsbediening!
Amplification: 2 x 50 W RMS/4-8 Ω or 4 x 25 W RMS/4-8 Ω
Audio Formats: (WiFi/RJ45) WMA (WMA9, CBR, CBR, up to 320kbps) PCM (16 bits-44.1kHz,
24 bits-44/48/96 kHz, fichiers .wav, .aiff, .aifc , HTTP streams) AAC-LC (up to 320 kpbs), ALAC (.m4a) FLAC (16 bits-44.1 kHz, 24 bits – 44/48/96 kHz)
Network 10/100Mb Ethernet - MAC & PHY - Wireless LAN 802.11b/g/n - WPS 2.0 security, Digital media renderer (DLNA 1.5 norm)
Dimensions: (h x w x d) 91 x 218 x 190 mm Weight: 1,9 Kg
lees ook de recensie op: http://www.uniqueradio.nl/index.php/2015/09/dubbel-review-cabasse-streamers/

Cabasse Stream 3, AVP 999€ *

De Cabasse Stream 3 is een actieve subwoofer met 2 sateliet speakers die u op diverse oppervlaktes kunt plaatsen of aan de muur kunt bevestigen.
Alle ge-avanceerde electronica bevindt zich in de subwoofer inclusief de DLNA en BT technieken.
Geniet met de Stream 3 van de muziek opgeslagen op uw netwerk (computers, multimedia harde schijven, NAS) met draadloze DLNA. Muziek streamen vanaf uw smartphone en tablet via een Bluetooth verbinding of ....... Toegang tot duizenden web radio's ....... bedien de Stream 3 met de speciale Cabasse app beschikbaar voor Android en iOS.
Gebaseerd op de zeer gewaardeerde Eole3-technologie, bestaat de Stream 3 uit 2 coaxiale satellietspeakers en een actieve subwoofer die is uitgerust met alle digitale technieken en een 21 cm (8.3in) woofer. Leverbaar in hoogglans zwart en hoogglans wit.


Cabasse Stream1, AVP 599€ *

De Stream 1 is een compact drie-weg coaxiaal systeem, met een zeer uitzonderlijk mooi en functioneel design, die rondom [360 °] een zeer hoogwaardige kwaliteit muziek weergeeft.
Je kunt de Stream 1 zowel horizontaal, verticaal positioneren en/of gemonteerd aan een muur, en een ieder kan genieten van de Cabasse luisterervaring overal in de kamer. Integratie in elk huis is eenvoudig dankzij het moderne design en de mooie afwerking in hoogglans wit of zwart. Voorzien van alle nieuwe streaming technologieën is het koppelen van de stream 1 zeer eenvoudig en vanzelfsprekend kun je direct koppelen met elke NFC-compatibele smartphone of tablet.
Geniet van de muziek van uw vrienden door middel van een snelle koppeling via BlueTooth of via de USB-ingang!
Je kunt de Stream 1 eenvoudig bedienen met de Cabasse App en/of d.m.v. de bijgeleverde IR remote. Leverbaar in hoogglans wit en hoogglans zwart.


Cabasse Stream Source, AVP 349€ *
De Cabasse Stream Source is een unit die het mogelijk maakt om uw bestaande audio installatie te integreren in uw draadloos netwerk zodat u op uw vertrouwde installatie ook uw digitaal opgeslagen audio bestanden kunt weergeven.
Open uw bestaande muziek installatie om uw digitaal opgeslagen muziek weer te geven d.m.v. de Cabasse Stream Source. Sluit de Stream Source aan op uw bestaande audio installatie en dankzij de zeer hoogwaardige digitaal-naar-analoog converter, zorgt de Cabasse Stream Source ervoor dat u optimaal kunt genieten uw digitale audio bestanden, maar ook van de vele internet radio's en audio bestanden. Bedien de Stream Source met dezelfde Cabasse App zoals die voor de Stream 1 en Stream 3. Koppel diverse ruimtes met elkaar voor dezelfde muziek weergave of geef elke ruimte zijn eigen aparte muzikale sfeer. Net zoals bij de Stream 1, kunt u ook direct een Bluetooth-verbinding maken met NFC smartphones en tablets.
Tevens kunt u ook snel muziekbestanden weergeven d.m.v. van de USB-ingang en draadloos d.m.v. de geïntegreerde DLNA-software, sluit een USB-stick met muziekbestanden naar het thuisnetwerk voor het direct afspelen op uw streaming-apparaat. Leverbaar in hoogglans zwart.
de Awox-Cabasse App.
 

de Awox/Cabasse APP heeft een paar zeer mooie up-date's gekregen, dit ook mede dankzij de feedback van de vele gebruikers. Onze dank hiervoor en je merkt dat wij deze op/aanmerkingen direct 1 op 1 doorsturen naar de APP ontwikkelaars, waardoor we dit soort functionele aanpassingen cq up-dates krijgen. Hierbij enkele punten die zijn toegevoegd cq zijn aangepast:
• toevoeging van Tidal en Qobuz.
• aanpassingen van enkele bugs in een paar toepassingen.
• verbetering van de gebruiksvriendelijkheid van de App door o.a. full display weergave van de albums.
• verbeterde weergave van de album covers.
• toevoeging van de Russische taal.
• het licht menu [Lighting section] uitsluitend actief indien Awox apparatuur in het netwerk wordt gevonden.
• mogelijkheid om uitsluitend Cabasse of Awox apparatuur te tonen.
• input selectie voor de AMP100 nu ook mogelijk via de APP.
• via het hoofdmenu direct naar de multiroom functies.
• toevoeging van toonregeling op de StreamAMP.
• Nieuwe DEAP DSP settings voor  o.a. de Minorca, Archipel, Eole, Surf, Antigua en Santorin combi ..........
Wij krijgen op dit moment heel erg veel positieve opmerkingen over de Awox/Cabasse APP, met name functionaliteit maar ook dat je heel veel andere "muziek" apparaten kunt zien in de APP en bedienen. Vanzelfsprekend alle NAS'en etc maar ook wat andere 'bekende merken" streaming producten zijn direct te vinden in de APP.
Mocht u interesse hebben in wat allemaal mogelijk is met de vernieuwde APP dan kunt u altijd info of de nieuwe PPT presentatie mbt de Awox/Cabasse APP bij mij aanvragen. Ik hoor graag van jullie.

Binnenkort ook nog twee hele mooie aanvullingen in het Cabasse Stream leveringsgamma, wilt u meer weten;
neem dan contact op met Musiclaire;

Willem "Musiclaire" van Blanken
Rosmarijn 30
1422SP Uithoorn
The Netherlands
+31 [0]6 22222525
+31 [0]297533514

www.musiclaire.eu
https://www.facebook.com/musiclaireNL