Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

DEVIALET PHANTOM komt met wandsteun Gecko

DEVIALET PHANTOM komt met wandsteun Gecko
Vlaardingen, maart 2016 - Het Franse Devialet heeft voor de bijzondere Phantom een speciale wandsteun ontworpen.Wandsteun Gecko is het nieuwe accessoire van de Devialet Phantom. De wandsteun Gecko is een ongelooflijke stukje techniek. Het minimalistische ontwerp van de Gecko garandeert precisie, veiligheid en een perfecte stabiliteit voor de Phantom. Deze techniek handhaaft Phantom in de meest elegante manier. Met deze handige beugel kun je de Phantom op elke gewenste plek in je woning hangen. Je kunt hem met extreme precisie ophangen (±45 graden) voor een optimale geluidsbeleving. De Gecko is verkrijgbaar in het wit bij alle Devialet dealers in Nederland. De prijs is €199 * per stuk.

Hier vind je een overzicht van alle Devialet dealers: http://www.dendaudio.nl/dealers-overzicht/

Devialet Phantom
De Phantom is, als je het heel oneerbiedig zegt, een actieve luidspreker met een ingebouwde d/a-converter, maar die beschrijving doet hem echt tekort. Het team van Devialet slaagde erin om de unieke ADH®-technologie van het merk op een chip van amper 1 vierkante centimeter onder te brengen. Dat was nodig om hem te kunnen plaatsen in de relatief kleine aluminium vacuüm-behuizing van de Phantom, waar door middel van weer een volgende revolutionaire technologie niet alleen een hoge geluidsdruk kan worden behaald, maar ook een laagweergave die recht loopt tot 16 hertz. Er zijn twee modellen, de Phantom en de Phantom Silver die alleen verschillen in uitgangsvermogen (respectievelijk 750 en 3000 watt klasse-D).

Elke Phantom is in principe een op zichzelf staande unit, maar met behulp van de Dialog-module kun je er een stereo-paar van maken, of er nog meer aan elkaar koppelen, tot maar liefst 24 stuks. Omdat de Phantom perfect draadloos werkt kun je hem gemakkelijk door het hele huis plaatsen, en omdat de prijs van het  ‘kleinste’ model niet meer bedraagt dan wat je voor een fatsoenlijke instap-geluidsinstallatie met een versterker, luidsprekers en een digitale mediaspeler moet betalen begint het er nu toch op te lijken dat Devialet de toen wat ambitieus lijkende belofte uit 2013 (dat op een dag iedereen een Devialet zou hebben) nu toch echt voor iedereen mogelijk maakt.

http://www.dendaudio.nl