Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgiė. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Noise Cancelling-koptelefoon Mute en portable Bluetooth-speaker BAMSTER XS van Teufel

Dubbelslag voor reislustige muziekliefhebbers. Noise Cancelling-koptelefoon Mute en portable Bluetooth-speaker BAMSTER XS van Teufel. Berlijn, januari 2016 – Teufel breidt haar portofolio wearables en Bluetooth-soundsystemen gestaag uit met de Mute-koptelefoon en de Bluetooth-speaker BAMSTER XS.


Mute is Teufels eerste koptelefoon met ruisonderdrukking. Het dagelijks leven kan lawaaierig en hectisch zijn. Dit is niet alleen het geval in de metropool Berlijn waar Teufel de eerste koptelefoon met actieve ruisonderdrukking heeft gelanceerd. Een eigentijdse feature die vooral in drukke omgevingen als de trein, het vliegtuig en drukke kantoortuinen volledig tot zijn recht komt.

Geluid dempen met anti-geluid
Het principe van actieve ruisonderdrukking (‘Active Noise Cancelling’, afgekort ANC) is gebaseerd op anti-geluid. Om de omgevingsgeluiden uit te schakelen, wordt er in de oorschelp een geluid met tegengestelde polariteit opgewekt. Geluid en anti-geluid heffen elkaar zo op. In combinatie met de zachte oorkussens van hoogwaardig proteïneleer die het oor goed omsluiten en dus isolerend werken, is het vervolgens mogelijk om van een (bijna) complete stilte te genieten. Aan het linkeroor bevindt zich een knop waarmee de ruisonderdrukking aan- en uitgeschakeld wordt. Twee keer drukken op de knop stopt zowel de muziek als ook het ANC – aankondigingen op het vliegveld, het station of een vraag van een medepassagier zijn in deze modus duidelijk verstaanbaar. Een AAA-batterij in de rechter oorschelp levert ongeveer 40 uur lang de benodigde energie voor het ANC. Is de batterij leeg, dan werkt de ruisonderdrukking niet meer. Maar in tegenstelling tot de meeste koptelefoons met noise cancelling kan de Mute dan wel nog gewoon muziek afspelen.

Ontspannen en genieten
Voor frequente reizigers die onderweg willen ontspannen of werken en die tegelijkertijd ook veel belang hechten aan een goede geluidskwaliteit, komt de Mute van Teufel als geroepen. Geen storende geluiden meer, maar een aangename rust of volledige aandacht voor de muziek. De Mute heeft twee grote lineaire HD-drivers en neodym-magneten voor een diep en gebalanceerd geluid en is een van de meest ‘bassy’ koptelefoons met ruisonderdrukking die er op de markt zijn.

Specificaties Mute:
    • Gesloten over-ear HD-koptelefoon met actieve ruisonderdrukking
    • Actieve en regelbare Real Time Noise Cancelling plus goed geïsoleerde oorkussens
    • 40-mm-lineaire HD-drivers met neodym-magneten voor een gedetailleerde, diepe klank
    • Langste speelduur in deze categorie van 40 uur (ook zonder batterij)
    • Licht van gewicht met verstelbare hoofdband • Krachtig volume, comfortmodus bij gesprekken
    • Noise onderdrukking ook zonder kabel, inklapbare oorschelpen voor plaatsbesparend transport
    • Speelklaar met draagtas, jack kabel en vliegtuigadapter

BAMSTER XS: ‘mini’ster’ of sound
Pockestsize met maxisound: de kleinste portable speaker van Teufel weegt slechts 200 gram, heeft een krachtige sound en een speelduur van maar liefst 14 uur. Het blikkerige geluid van smartphones was Teufel altijd al een doorn in het oog. Met de BAMSTER XS komt hier een einde aan: de compacte Bluetooth-speaker past gemakkelijk in een broek- of jaszak waardoor een goede sound altijd binnen handbereik is.

De soundengineers in Berlijn hebben de pocketsize speaker met een overtuigende sound uit weten te rusten. Met ingrediënten als long-throw drivers en een geïntegreerde Class-D-versterker produceert de BAMSTER XS een hoog, zuiver geluidsniveau en klinkt de bas verbazingwekkend krachtig. Ook heeft de mini speaker de sterkste accu die er in deze prijsklasse te vinden is. Extra features als de geïntegreerde microfoon, de Play/Pause/Volume-knop plus de shockproof behuizing en de meegeleverde accessoires maken de BAMSTER XS compleet, ‘ready to go’ en speelklaar.

Specificaties BAMSTER XS:
    • De mini-uitvoering van de BT Bamster
    • Ultracompact, lichtgewicht, speelduur van 14 uur, snel opgeladen
    • Bluetooth-interface voor kabelloos luisterplezier tot 10 meter
    • Robuust postuur – massief kunststof in een aluminium frame, schockproof tot 1 meter hoogte
    • Beste sound in deze prijsklasse, krachtige long-throw drivers voor helder geluidsniveau
    • Met Play/Pause/Volume knop, AUX, geïntegreerde microfoon voor conference-calls
    • Inclusief vilten etui, karabijnhaak, USB- en AUX-kabel en antislip matje

Accessoires, prijs en beschikbaarheid
De Mute-koptelefoon wordt geleverd met een robuuste transport-case, een vliegtuigadapter met dual stekker, een jack kabel van 1,3 m en een AAA-batterij. Teufels eerste koptelefoon met actieve ruisonderdrukking is verkrijgbaar op www.teufelaudio.nl én in de brandstore in Amsterdam voor €169,99*. De BAMSTER XS wordt geleverd met een vilten etui, karabijnhaak, USB- en AUX-kabel en een anti-slip matje en is verkrijgbaar op www.teufelaudio.nl én in de brandstore in Amsterdam voor €79,99.*

Meer informatie over beide Teufel-producten:
Mute - http://www.teufelaudio.nl/koptelefoons/mute-p15847.html
BAMSTER XS - http://www.teufelaudio.nl/koptelefoons/bamster-xs-p15860.html