Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgiė. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Online muziekwinkel Vinylclub.nl speelt in op sterke groei vinyl verkopen

Online muziekwinkel Vinylclub.nl speelt in op sterke groei vinyl verkopen in Nederland. Op veler verzoek maakt www.vinylclub.nl vandaag haar comeback. Deze website levert LP's aan de consument tegen een prijs die gelijk ligt aan de inkoopprijs van platenwinkels en muzieksites.

Hiermee speelt de Vinylclub in op de sterke groei van de vinylverkopen in Nederland. Ondanks de sterke groei in verkopen zijn de prijzen niet gedaald. De Vinylclub geeft muziekliefhebbers de mogelijkheid om hun collectie voordelig uit te breiden. "Online is het nog steeds bijna onmogelijk om tegen redelijke prijzen LP's te kopen. Wij combineren het gemak van online winkelen met een compleet en voordelig aanbod. Ons doel is om het kopen van vinyl weer leuk te maken” aldus mede-oprichter Martijn Geurts.

De Vinylclub levert aan leden die 9,95 euro lidmaatschap betalen per maand LP's en CD's tegen de prijs waarvoor winkels en andere muzieksites ze inkopen van platenmaatschappijen en distributeurs. Hierdoor is het lidmaatschapsgeld gemiddeld al na 1 aankoop per maand terugverdiend. In januari ontvangen nieuwe leden bovendien een gratis linnen Vinylclub platentas bij hun eerste bestelling.

"De Vinylclub is ontstaan als hobby project van een aantal muziekliefhebbers. De eerste Vinylclub site hebben we in de zomer van 2013 geïntroduceerd. De markt was er op dat moment nog niet rijp voor. Het laatste jaar zien we echter dat de vinyl verkopen verdubbeld zijn. De vraag en het aanbod is beter dan ooit” vertelt mede-oprichter Matthijs van Ewijk “Ook wij zijn nu klaar voor de volgende stap. Met een verbeterde website, snelle levertijd en completer aanbod kunnen we nog meer muziekliefhebbers de mogelijkheid geven om meer vinyl te kopen voor hun geld".

www.vinylclub.nl heeft heeft ruim 100.000 lp's beschikbaar, 500.000 cd's en 70.000 films. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.vinylclub.nl