Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

PureLiFi lanceert s werelds eerste LiFi dongle

PureLiFi heeft ’s werelds eerste LiFi dongle, LiFi-X, gelanceerd op het Mobile World Congres (MWC) 2016 in Barcelona. Het MWC is de grootste beurs in de wereld voor de mobiele industrie.

De LiFi-X is gebaseerd op Li-Flame, ’s wereld eerste LiFi systeem. Het nieuwe systeem biedt de mogelijkheid om een volledig LiFi netwerk te implementeren. In tegenstelling tot bestaande producten ondersteund LiFi-X meerdere gebruikers, roaming en is het via USB 2.0 te gebruiken. Hiermee is het systeem vergelijkbaar met andere bestaande draadloze technologieën zoals Wi-Fi maar dan veiliger.

LiFi-X levert hoge data snelheden met 40 Mbps downlink en uplink. PureLiFi wil in de nabije toekomst smartphones en andere mobiele apparaten gaan uitrusten met behulp van LiFi microchips. Volgens Harald Burchardt, COO van pureLiFi toont de LiFi dongle de enorme vooruitgang van LiFi in de afgelopen 12 maanden. De LiFi dongle is kleiner dan een creditcard en is via USB 2.0 aan te sluiten.

De CEO van pureLiFi, Harald Haas, liet weten de geruchten over Apple die ‘LiFi Capabilities’ in iOS test enerverend te vinden. PureLiFi haalde in december 2015 bij een investeringsronde nog 2 miljoen dollar op voor commerciële groei en productontwikkeling zoals voor LiFi drivers en ontvangers.

https://www.lifi.nl/

LiFi of Li-Fi is een technologie waarbij LED lampen worden gebruikt voor het verzenden van data via licht. De naam Li-Fi is een afkorting voor “Light Fidelity”. De term is bedacht door de Duitse natuurkundige Harald Haas en werd publiekelijk geïntroduceerd tijdens de TED Global talk in juli 2011. Li-Fi is net als Wi-Fi in staat om data bilateraal en met hoge snelheid te versturen en kan elektronische apparaten zoals computers, tablets en smartphones draadloos met het internet verbinden.

http://www.lifi.nl/white-paper/