Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Teufel en Raumfeld openen brandstore in Amsterdam

Audiomerken Teufel en Raumfeld openen brandstore in Amsterdam. ‘Een beetje Berlijn in Amsterdam’ - winkel op Van Baerlestraat een feit’ Berlijn / Amsterdam, december 2015 – Vandaag hebben de Berlijnse audiospecialisten van Teufel en Raumfeld de deuren van hun gezamenlijke brandstore op de Van Baerlestraat in Amsterdam geopend, net op de hoek van de P.C. Hooftstraat. Samen zijn dit wellicht de bekendste winkelstraten van Nederland. Het is  de eerste brandstore die de Berlin Acoustics Group buiten thuisland Duitsland opent. De enige andere winkel is de gezamenlijke flagshipstore van Teufel en Raumfeld op de Budapesterstraße in Berlijn.

Sinds de jaren negentig is luidsprekermerk Teufel alleen online te koop; het multiroom streamingmerk Raumfeld werd vijf jaar geleden aan het portfolio toegevoegd en is ook alleen via de webshop te verkrijgen. Met de opening van de Berlijnse flagshipstore in april 2014 is een eerste vertaalslag naar de fysieke winkelvloer gemaakt. Anderhalf jaar later en een kleine vijf jaar na de launch van de Nederlandstalige webshop www.teufelaudio.nl, is de tijd rijp voor een brandstore van beide merken in hartje Amsterdam.

Online en offline
Edgar van Velzen, CEO van de Berlin Acoustics Group: “Online aanwezigheid en online verkoop houden altijd onze focus, maar we willen ook via ‘de winkelvloer’ klanten aan Teufel en Raumfeld binden. We hadden geen betere locatie kunnen vinden voor onze brandstore dan de Van Baerlestraat. Op iedere vierkante meter ademt de Amsterdamse brandstore 100% audiobeleving. En dat is goed voor de branding van onze twee merken. Maar de winkel is ook belangrijk voor de directe feedback. Met hun suggesties kunnen we direct aan de slag. Dat hebben we ook positief ervaren in onze flagshipstore in Berlijn. Het past dus juist heel goed bij ons als e-commercebedrijf. Deze omni-channel set-up heeft een versterkend en aanvullend effect.”
 
Internationale expansie
Met de opening van de Amsterdamse vestiging zet de Berlin Acoustics Group een volgende stap in de richting van een wereldwijde expansie. Amsterdam is een logische keuze, omdat na de Duitstalige markt de Nederlandse markt een hele belangrijke bijdrage levert aan de totale omzet van de Berlin Acoustics Group. Van Velzen voegt hier aan toe: “De Nederlandse markt is een betrouwbare graadmeter. De ervaringen die we hier verzamelen, zijn voor de geplande brandstores elders uitermate waardevol.”
 
Teufel en Raumfeld: het assortiment
Het portfolio van Teufel is allesomvattend en bestaat naast home cinema luidsprekers ook uit koptelefoons, multimedia- en pc-systemen en draagbare producten met Bluetooth-functionaliteit en een lange accuduur. In 1996 was Teufel het eerste Duitse bedrijf dat speakers met een THX-licentie introduceerde. Vandaag de dag biedt Teufel ’s werelds grootste range aan THX-luidsprekers.
 
Het aanbod van Raumfeld is gespecialiseerd op multiroom streaming en omvat verschillende modellen: zowel stereo speakers als een soundbar en sounddeck maken onderdeel uit van het portfolio. Alle wifi speakers van Raumfeld zijn hoogwaardige multiroom stereosystemen met ingebouwde versterkers en geïntegreerde netwerktechnologie. Geavanceerde digitaal/analoog-converters en hoogwaardige, optimaal gebalanceerde audiohardware maken draadloze muziekweergave in pure high fidelity, zonder kwaliteitsverlies, in meerdere ruimtes tegelijkertijd mogelijk.
 
Beide merken vallen geregeld in de prijzen: in 2015 wonnen meerdere producten de eerste plaats bij de ‘Goldenes Ohr’-uitreiking van het blad AUDIO. Ook het blad Stereoplay kende zowel Teufel als Raumfeld eerste plekken toe en in Nederland werden meerdere Tech Awards van uitgever Reshift in de wacht gesleept. Raumfeld behaalde bovendien de eerste plek bij ‘Stiftung Warentest’ (vergelijkbaar met de Nederlandse Consumentenbond) met de Stereo Cubes. Raumfeld is tevens winnaar van een Red Dot Award 2015.
 
Over Teufel
Teufel is Europees marktleider in de directe verkoop van audiosystemen. Het bedrijf werd in 1979 in Berlijn gestart en in eerste instantie verkocht Teufel zogenaamde ‘doe-het-zelf’ speakerkits, waarbij de klant de speakeronderdelen bij Teufel kocht, maar de speaker zelf in elkaar zette. Dit ongebruikelijke businessmodel bleek erg succesvol en na veel navraag besloot Teufel in 1988 het aanbod uit te breiden met compleet gefabriceerde speakers. Door het succes van deze speakers werd in 1989 besloten te stoppen met de verkoop van speakerkits en zich volledig te richten op de directe verkoop van complete speakers. De ontwikkeling, kwaliteitscontrole, opslag en onderhoud zijn tot op de dag van vandaag in eigen handen, waardoor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding wordt gegarandeerd. 1996 was Teufel het eerste Duitse bedrijf dat speakers met een THX-licentie introduceerde. De producten van Teufel worden uitsluitend aangeboden via directe online verkoop. Dit garandeert dat de consument een hoge kwaliteit krijgt tegen een aantrekkelijke prijs.
 
Over Raumfeld
Raumfeld is in 2008 opgericht in de vaste overtuiging dat streaming de toekomst is van muziek luisteren. Sinds 2009 biedt Raumfeld met wifi-speakers de mogelijkheid om audio door het hele huis, ofwel multiroom, in high fidelity weer te geven. Dankzij de integratie van vooraanstaande diensten voor het streamen van muziek, zoals Spotify, Soundcloud, TIDAL, Napster en vanaf voorjaar 2016 ook Google Cast, kunnen gebruikers eenvoudiger nieuwe nummers en artiesten ontdekken, zodat hun liefde voor muziek opnieuw opbloeit. Het complete multiroom systeem van Raumfeld kan op intuïtieve wijze worden bediend met een gratis app van Raumfeld voor mobiele apparaten met iOS® en Android™. Raumfeld GmbH werd in 2010 door Teufel overgenomen en is nu een audiomerk van de Berlin Acoustics Group.
 

 
Beeldmateriaal van de Brandstore:
Klik hier voor een uitgebreide serie foto’s van de winkel

Voor meer informatie:
Havana Orange
Jacob-Jan Esmeijer
Telefoon (010) 313 09 49