Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Teufel introduceert LT 5 licensed by Dolby Atmos

Wereldprimeur: Teufel introduceert LT 5 licensed by Dolby Atmos.
Met nieuw homecinema-systeem beleeft de luisteraar de geluidseffecten driedimensionaal en nóg realistischer. Berlijn, 22 maart 2016 - Het Berlijnse Teufel heeft met de LT 5 licensed by Dolby Atmos een wereldprimeur. De LT 5 licensed by Dolby Atmos is het eerste homecinema-systeem met Dolby Atmos-licentie.

De set beschikt over een innovatieve luidsprekertechnologie waarbij een actieve upfire-speaker met DSP is geïntegreerd in de vierluidsprekerzuilen. Dankzij deze techniek wordt het geluid via het plafond gereflecteerd naar de luisterpositie, waardoor de thuisbioscoop er letterlijk een nieuwe klankdimensie bij krijgt.

Atmos: horen, niet zien
Steeds meer bioscoopzalen hebben ingebouwde plafond-luidsprekers voor de rijke en brede weergave van het Dolby Atmos-geluid. Dit is ook thuis mogelijk, maar in de praktijk veel te ingewikkeld door de vele kabels en de montage. De LT 5 licensed by Dolby Atmos van Teufel reflecteert het geluid van het plafond naar het oor van de luisteraar. Om dit te realiseren, zijn aan de vloerstaande zuilen van de LT 5, actieve upfire-speakers toegevoegd. “Met onze luidsprekerset met Dolby Atmos wilden we de nieuwe techniek geschikt maken voor de thuisbioscoop, zonder in te boeten op de geluidskwaliteit”, aldus Sebastian Drawert, General Marketing Manager. “Daarom hebben we als basis gekozen voor onze beste vloerstaande zuilluidspreker. En door er een eigen versterker met DSP voor de Atmos-drivers aan toe te voegen, is het ons gelukt deze spannende, nieuwe techniek in het slanke design van de LT 5 te integreren.” Met Dolby Atmos beleef je geluidseffecten driedimensionaal en de luisteraar ervaart een veel realistischer geluid: de plensbui komt van boven, auto’s razen aan je voorbij en de vogels vliegen rakelings langs je oren.

Uitstekende, hoogwaardige vloerstaande luidspreker
Hoewel de eerste luidsprekerset met Dolby Atmos van Teufel gebaseerd is op het LT 5 systeem, gaat het hier niet om een update van de luidsprekers, maar om een volledig nieuwe techniek. De identiek opgebouwde luidsprekers van aluminium en staal zijn voor de Dolby Atmos-sound uitgerust met twee extra 130-mm basdrivers, een 80-mm mid-range driver, een 25-mm soft dome tweeter plus een 80-mm breedband driver. Om de Dolby Atmos-modulen aan te sluiten, hebben de luidsprekers ingangen voor zowel cinch- als high-level. Het geheel wordt afgerond met een centerspeaker - eveneens uit aluminium en staal - en een krachtige subwoofer met een 300-mm driver met een indrukwekkende maximale frequentie van 28 Hz.

Accessoires, prijs en beschikbaarheid
De LT 5 licensed by Dolby Atmos bevat vier identieke vloerstaande luidsprekers met actieve Atmos- drivers, een centerspeaker en de mono-subwoofer US 8112/1SW. Het Atmos-systeem is voor € 3.499,99 verkrijgbaar op www.teufelaudio.nl. Andere configuraties, bijvoorbeeld een 5.1.2 systeem met twee in plaats van vier luidsprekers, zijn individueel via de klantenservice te bestellen.